Închide meniul

România – Andorra LIVE TEXT | Daniel Bîrligea, surpriza lui Edi Iordănescu! Moruţan, Hagi şi Coman, titularizaţi

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2023, 20:53

Reclamă
România – Andorra LIVE TEXT | Daniel Bîrligea, surpriza lui Edi Iordănescu! Moruţan, Hagi şi Coman, titularizaţi

România - Andorra LIVE TEXT | Daniel Bîrligea, surpriza lui Edi Iordănescu

Daniel Bîrligea şi Edi Iordănescu, în timpul unui antrenament/ AntenaSport

România – Andorra LIVE TEXT | Daniel Bîrligea este surpriza lui Edi Iordănescu, pentru duelul de pe Arena Naţională. Atacantul celor de la CFR Cluj a fost titularizat şi va debuta astfel sub „tricolor”, la meciul cu Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Andorra, duelul de pe Arena Naţională, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:45.

România – Andorra LIVE TEXT | Daniel Bîrligea, surpriza lui Edi Iordănescu

Daniel Bîrligea a fost lăsat în afara lotului de către Edi Iordănescu, pentru duelul de la Budapesta, cu Belarus. Însă, pentru meciul cu Andorra, atacantul clujenilor va fi trimis în teren încă din primul minut. Vârful de 23 de ani va bifa astfel primul meci la echipa naţională.

În atac au fost titularizaţi şi Olimpiu Moruţan şi Ianis Hagi. Ambii au fost introduşi în repriza secundă a duelului precedent al naţionalei, cu Belarus.

Olimpiu Moruţan a fost ultima dată titular la echipa naţională în duelul cu Belarus, din luna martie. În partida respectivă, mijlocaşul lui Ankaragucu a fost schimbat în minutul 65.

Reclamă

De asemenea, titularizat pentru meciul cu Andorra a fost şi Florinel Coman. Extrema FCSB-ului nu a prins niciun minut în duelul cu Belarus, iar în partida cu Andorra, va evolua încă din primul minut.

Denis Drăguş, Dennis Man, Denis Alibec, Vladimir Screciu şi Andrei Raţiu au fost lăsaţi pe bancă de selecţioner, după ce au fost titulari în duelul cu Belarus, de la Budapesta.

Deian Sorescu a fost titularizat în banda dreaptă a defensivei, în locul lui Andrei Raţiu.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată echipa de start a României, pentru duelul cu Andorra

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 23. Sorescu, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 18. R. Marin, 10. Stanciu-cpt. – 21. Moruțan, 14. Hagi, 17. Fl. Coman – 19. Bîrligea.

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 1. Niță, 16. Târnovanu – 2. Rațiu, 4. Rus, 5. Screciu, 6. M. Marin, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Drăguș, 13. Mihăilă, 20. Man, 22. Borza

„Ce s-ar întâmpla dacă România nu câştigă cu Andorra?” Ilie Dumitrescu, reacţie fără să stea pe gânduri

Ilie Dumitrescu a avut o reacţie vehementă, fără să stea pe gânduri, când a fost întrebat despre scenariul în care România nu învinge Andorra, în preliminariile EURO 2024. Meciul tricolorilor va putea fi urmărit, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fostul atacant al Generaţiei de Aur nu a vrut să audă că jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu ar putea să înregistreze un rezultat ruşinos cu ultima clasată din Grupa I. Andorra a smuls două puncte, cu Belarus (0-0) şi Kosovo (1-1).

(n.r. Ce s-ar putea întâmpla dacă nu va câștiga naționala României cu Andorra?) Eu nu pot să mă gândesc la așa ceva pentru că, totuși, vorbim de o diferență foarte mare de nivel.

Reclamă

Noi (n.r. naționala României), dacă am fi câștigat cu Belarus, eram peste Elveția, pe primul loc. Au fost momente bune de joc. În prima parte nu le-am fructificat cu Belarus, dar eu zic că e diferență.

Și, până la urmă, să vedem ce se va întâmpla și în ‘dubla’ lor. Gândește-te că au cu Elveția pe teren neutru și au cu Kosovo în Kosovo. Adică nu au meciuri ușoare, cred eu. Nu au meciuri ușoare”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru iamsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și