Închide meniul

România – Armenia 1-0 | Mirel Rădoi, revenire cu succes în Ghencea. Cum a explicat faza la care i-a făcut șah-mat pe armeni. „A fost elementul surpriză!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 octombrie 2021, 0:05

România – Armenia 1-0 | Mirel Rădoi, revenire cu succes în Ghencea. Cum a explicat faza la care i-a făcut șah-mat pe armeni. „A fost elementul surpriză!

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea după România - Armenia 1-0

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Cred că marea majoritate a felicitărilor trebuie îndreptată către băieţi. Nimeni nu le poate reproşa absolut nimic. Am gestionat foarte bine momentele, e clar că în repriza a doua am cedat fizic. E clar că am avut şi ezitări, dar asta vine şi ca urmare a entuziasmului pe care l-am avut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eficienţa de care tot vorbim… ne creem ocazii mari, din păcate nu putem fructifica nici jumătate din ocazii. Acum suntem pe locul 2, depindem doar de noi. Mai este o singură finală, dacă câştigăm cu Islanda şi nu reuşim să batem în Liechtenstein, înseamnă că nu merităm să ajungem nici măcar la baraj.

Când ne-am gândit la echipă, ne-am gândit la Mitriţă. Era neaşteptat să îl punem să atace punctul de la 11 metri şi să dea cu capul. A fost elementul surpriză”, a spus Mirel Rădoi, la Pro TV, după România – Armenia 1-0.

România – Armenia 1-0

România a început furtunos meciul cu Armenia. Tricolorii au luat cu asalt poarta armenilor în prima repriză, reușind să domine jocul de o manieră categorică.

Efortul echipei lui Rădoi a fost răsplătit în minutul 26, când Alex Mitriță, cel mai scund jucător de pe teren, a înscris cu capul, dintr-un corner. România a scăzut din ritm în repriza a doua, dar apărarea a rezistat în fața atacurilor Armeniei.

Reclamă

Tricolorii au avut cele mai mari emoții tot la execuțiile lor, când Bancu a respins periculos spre propria poartă, dar Niță a intervenit sigur, și când Chiricheș a pierdut mingea în fața unui adversar, în preajma propriului careu, dar a fost redublat de Cicâldău.

Nu au mai fost ocazii importante până la final, iar România s-a impus cu 2-0. În celelalte meciuri din grupă, Germania a demolat-o pe Macedonia de Nord, scor 4-0, iar Islanda învins-o cu același scor pe Liechstenstein.

Clasamentul în grupa României

1. Germania 21 de puncte
2. ROMÂNIA 13 puncte
3. Macedonia de Nord 12 puncte
4. Armenia 12 puncte
5. Islanda 8 puncte
6. Liechtenstein 1 punct

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și