Închide meniul
NEWS ALERT

România – Armenia 1-0 | Mirel Rădoi şi-a anunţat PLECAREA! Discurs ULUITOR. „Din luna noiembrie, naţionala să-şi găsească antrenor. Nu mă mai întoarce din drum nici soţia!”. Reacţie nervoasă: „Aduceţi pe cine vreţi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2021, 0:35

România – Armenia 1-0 | Mirel Rădoi şi-a anunţat PLECAREA! Discurs ULUITOR. „Din luna noiembrie, naţionala să-şi găsească antrenor. Nu mă mai întoarce din drum nici soţia!. Reacţie nervoasă: „Aduceţi pe cine vreţi!

Reacția lui Mirel Rădoi, după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

Profimediaimages

România a învins Armenia, scor 1-0, şi a făcut un pas important în drumul spre Campionatul Mondial din 2022. Golul lui Alexandru Mitriţă, din minutul 26, a fost unul care i-a făcut pe tricolori să nu mai depindă de jocul rezultatelor în campania de calificare pentru turneul final din Qatar. Această victorie nu l-a convins pe Mirel Rădoi să îşi schimbe decizia de a pleca!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Armenia 1-0 | Mirel Rădoi, discurs uluitor

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă, după România – Armenia 1-0.

Rădoi aşteaptă să primească o ofertă de la o echipă de club. L-ar tenta chiar şi să ajungă pe banca unei grupări din Liga 1.  A pus totuşi o condiţie!

Reclamă

Îmi voi lua vacanță până voi primi o ofertă de la o echipă de club. Nu știu, e devreme acum. Am fost la tineret și la echipa mare, dar un club mă atrage mai mult. În România? Da, de ce nu. Dacă are un proiect serios și nu mă dă afară după 3 luni. Așa să semnez și să fiu dat afară după 3-4 meciuri. Cine vine cu o ofertă din asta…„, a mai declarat Mirel Rădoi.

Cum arată clasamentul în grupa României

1. Germania 21 puncte
2. România 13 puncte
3. Macedonia de Nord 12 puncte
4. Armenia 12 puncte
5. Islanda 8 puncte
6. Liechtenstein 1 punct

Reclamă 4 / 0/3

România mai are de jucat cu Islanda și Liechtenstein. Scenariile de calificare la baraj sunt simple. Macedonia de Nord şi Armenia nu au voie să obţină mai multe puncte decât tricolorii lui Mirel Rădoi. În caz de egalitate de puncte, avem nevoie să avem un golaveraj mai bun decât rivalii noştri. În acest moment, România are (+3), Macedonia de Nord (+5) şi Armenia (-3).

Ce meciuri mai sunt de disputat în grupa României

România mai are de disputat două meciuri în preliminariile pentru Mondialul din 2022, care va avea loc în Qatar.

  • 11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
  • 14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

10 echipe vor ajunge la baraj, de pe locul 2 al grupelor preliminare. Dintre acestea, şase vor fi capi de serie la tragerea la sorţi. Se vor disputa cu cele patru naţionale rămase, dar şi cu două venite din Liga Naţiunilor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și