Închide meniul

România – Armenia 1-0 | Valentin Mihăilă vrea cu orice preț la Campionatul Mondial: „Am crezut întotdeauna în șanse!” „Perla” Parmei are ambiții mari: „Sunt cel mai fericit!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2021, 0:45

România – Armenia 1-0 | Valentin Mihăilă vrea cu orice preț la Campionatul Mondial: „Am crezut întotdeauna în șanse! „Perla Parmei are ambiții mari: „Sunt cel mai fericit!

Valentin Mihăilă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Valentin Mihăilă vrea cu orice preț la Campionatul Mondial

Valentin Mihăilă este în culmea fericirii. Revenit recent după accidentare, superstarul Parmei a evoluat 70 de minute în „dubla” cu Germania și Armenia și a pus umărul la succesul care ne apropie de barajul pentru CM 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Asta ne doream. Am crezut întotdeauna în șanse. În a doua repriză au riscat, vă dați seama. Este bine că „Mitri” a fost acolo, la locul potrivit, și a marcat. Toți jucătorii care vin la națională au calitate.

Sunt cel mai fericit că am scăpat de accidentare. Trebuie să-mi recăpat forțele și să-i dau drumul la treabă. Stadionul este unul frumos. Nu vreau să discut nimic. Ne așteptam să fie greu”, a declarat Valentin Mihăilă.

România – Armenia 1-0 | Victorie cât o calificare pentru „tricolori”

România – Armenia 1-0. „Tricolorii” au câștigat „finala” din Ghencea și au rămas în cursa pentru un loc de baraj la Campionatul Mondial din 2022. Alex Mitriță a marcat unicul gol al meciului, cu o lovitură de cap.

România a început furtunos meciul cu Armenia. Tricolorii au luat cu asalt poarta armenilor în prima repriză, reușind să domine jocul de o manieră categorică.

Reclamă

Efortul echipei lui Rădoi a fost răsplătit în minutul 26, când Alex Mitriță, cel mai scund jucător de pe teren, a înscris cu capul, dintr-un corner. România a scăzut din ritm în repriza a doua, dar apărarea a rezistat în fața atacurilor Armeniei.

Tricolorii au avut cele mai mari emoții tot la execuțiile lor, când Bancu a respins periculos spre propria poartă, dar Niță a intervenit sigur, și când Chiricheș a pierdut mingea în fața unui adversar, în preajma propriului careu, dar a fost redublat de Cicâldău.

Nu au mai fost ocazii importante până la final, iar România s-a impus cu 2-0. În celelalte meciuri din grupă, Germania a demolat-o pe Macedonia de Nord, scor 4-0, iar Islanda învins-o cu 4-0 pe Liechtenstein.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul în grupa României

1. Germania 21 de puncte
2. ROMÂNIA 13 puncte
3. Macedonia de Nord 12 puncte
4. Armenia 12 puncte
5. Islanda 8 puncte
6. Liechtenstein 1 punct

Recomandări
  • România – Armenia 1-0
  • Valentin Mihăilă vrea cu orice preț la Campionatul Mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și