Închide meniul

România – Armenia 1-0 | „Tricolorii”, mai uniți ca niciodată! Vlad Chiricheș: „Criticile ne-au făcut mai uniți! Suntem un lot puternic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2021, 0:19

România – Armenia 1-0 | „Tricolorii, mai uniți ca niciodată! Vlad Chiricheș: „Criticile ne-au făcut mai uniți! Suntem un lot puternic!

Vlad Chiricheş poate pleca de la naţională direct la Galatasaray

Vlad Chiricheş este căpitanul naționalei României | Profimediaimages

Vlad Chiricheș a dezvăluit cum au găsit „tricolorii” o motivație în plus

Căpitanul naționalei a explicat că vestiarul a devenit mai unit ca niciodată în urma criticilor primite după eșecuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost un meci de sacrificiu. Am reușit să îl câștigăm și suntem pe locul 2. Suntem fericiți și sperăm să continuăm așa și în noiembrie. În primele meciuri nu am reușit să jucăm extraordinar, nici rezultatele nu au venit, dar asta ne-a ambiționat foarte mult. Am primit multe critici adevărate și am reușit să fim mai uniți. Asta ne-a adus rezultatele din ultima perioadă.

Suntem un lot puternic, am reușit să strângem rândurile după meciurile nefericite. Unitatea a venit pentru că am devenit un nucleu important de jucători. Am reușit să ne dăruim mai mult. Ne dorim mult să câștigăm jocurile astea. E un sentimant foarte plăcut să joc pe stadionul Steaua. M-am bucurat să revin aici în zonă. Totul e nou, dar a rămas spiritul. Ne-a ajutat să câștigăm”, a dclarat Vlad Chiricheș după România – Armenia 1-0.

România – Armenia 1-0 | Victorie cât o calificare pentru tricolori

România – Armenia 1-0. „Tricolorii” au câștigat „finala” din Ghencea și au rămas în cursa pentru un loc de baraj la Campionatul Mondial din 2022. Alex Mitriță a marcat unicul gol al meciului, cu o lovitură de cap.

România a început furtunos meciul cu Armenia. Tricolorii au luat cu asalt poarta armenilor în prima repriză, reușind să domine jocul de o manieră categorică.

Reclamă

Efortul echipei lui Rădoi a fost răsplătit în minutul 26, când Alex Mitriță, cel mai scund jucător de pe teren, a înscris cu capul, dintr-un corner. România a scăzut din ritm în repriza a doua, dar apărarea a rezistat în fața atacurilor Armeniei.

Tricolorii au avut cele mai mari emoții tot la execuțiile lor, când Bancu a respins periculos spre propria poartă, dar Niță a intervenit sigur, și când Chiricheș a pierdut mingea în fața unui adversar, în preajma propriului careu, dar a fost redublat de Cicâldău.

Nu au mai fost ocazii importante până la final, iar România s-a impus cu 2-0. În celelalte meciuri din grupă, Germania a demolat-o pe Macedonia de Nord, scor 4-0, iar Islanda învins-o cu 4-0 pe Liechtenstein.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul în grupa României

1. Germania 21 de puncte
2. ROMÂNIA 13 puncte
3. Macedonia de Nord 12 puncte
4. Armenia 12 puncte
5. Islanda 8 puncte
6. Liechtenstein 1 punct

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și