Închide meniul

România – Armenia | Claudiu Keșeru, pregătit pentru „finala” de pe Ghencea: „Vin cu zâmbetul pe buze!” Ce a spus atacantul FCSB despre revenirea pe stadionul Steaua

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2021, 18:03

România – Armenia | Claudiu Keșeru, pregătit pentru „finala de pe Ghencea: „Vin cu zâmbetul pe buze! Ce a spus atacantul FCSB despre revenirea pe stadionul Steaua

Claudiu Keşeru

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Claudiu Keșeru, pregătit pentru „finala” România – Armenia
  • Ce a spus atacantul FCSB despre revenirea pe stadionul Steaua

Claudiu Keșeru, pregătit pentru „finala” de pe Ghencea

Claudiu Keșeru a avut prestații excelente în tricoul FCSB și este pregătit pentru confruntarea cu Armenia. Atacantul este optimist înaintea meciului și nu se teme de critici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că ar fi anormal să nu-mi fi dorit să fiu pe teren, în orice moment. Fiecare fotbalist și-ar fi dorit să fie pe teren la acest meci. Ați văzut ce intensitate, ce senzație a fost la nivelul gazonului, e normal să-ți dorești să fii pe teren. Am simțit o dezamăgire pentru băieți, ținând cont de eforturile pe care le-au făcut pe durata meciului, faptul cum au răspuns la toate cerințele staff-ului tehnic. A fost un moment în care îți dai seama că toate lucrurile făcute înainte s-au dărâmat.

Nu trebuie să ne precipităm. Întreg staff-ul tehnic a pregătit și pregătește meciul de o manieră incredibilă. Avem nevoie de liniște și să răspundem cât mai bine indicațiilor tactice care ni se dau. Îmi doresc să dau tot ce am mai bun în toate aspectele jocului, nu doar al golurilor. Există multe aspecte în jocul unui atacant, începând cu faza defensivă. Golul e doar o finalitate a unui meci.

Reclamă

Jos pălăria pentru evoluția Armeniei! Presiune pe atacanți e la fiecare meci. Am fost criticat de multe ori, nu m-a deranjat. Vin cu zâmbetul pe buze, presiunea face parte din joc. Dacă voi fi lăudat sau criticat mâine… sunt lucruri care țin de meseria noastră.

E foarte ciudat (n.r. revenirea pe stadionul din Ghencea), s-au schimbat multe lucruri. Parcă nu recunoșteam stadionul”, a declarat Claudiu Keșeru.

Reclamă

Mirel Rădoi, ordin pentru jucători

Mirel Rădoi nici nu se gândeşte la alt rezultat în afara victoriei înainte de România – Armenia. Mai mult, selecţionerul le-a trasat un obiectiv clar tricolorilor înaintea ultimelor 3 meciuri. E obligatoriu să luam 9 puncte, altfel nu avem ce căuta la baraj.

Chiar dacă vin după un meci epuizant, Germania – România 2-1, tricolorii nu au nicio scuză. Trebuie să bată obligatoriu Armenia. „Vom vedea starea de oboseală a jucătorilor. Sunt doar două semne de întrebare. La Burcă e clar, Pușcaș la fel.

Am avut o discuție că trebuie să fie mult mai atent când ia cartonașul. Unii dintre ei acuză o stare de oboseală. Nu cred că vor fi probleme. Avem o problemă mentală. Consumul mental a fost mult mai mare decât cel fizic. Dacă noi câștigăm mâine cu Armenia, iar apoi cu Islanda, dar nu reușim ultimul meci, atunci nu avem ce căuta la baraj!”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa dinaintea meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Claudiu Keșeru, dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf de la FCSB
Liga 1 • 3 apr., 21:51
Claudiu Keșeru, dezvăluiri din era Laurențiu Reghecampf de la FCSB. Cui i se datorează marile performanțe
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid