Închide meniul

România – Armenia | Florin Prunea nu are emoții înaintea „finalei” de pe Ghencea: „Va fi o victorie! Întâlnim o echipă din lumea a treia a fotbalului”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2021, 18:19

România – Armenia | Florin Prunea nu are emoții înaintea „finalei de pe Ghencea: „Va fi o victorie! Întâlnim o echipă din lumea a treia a fotbalului

România și-a aflat adversarii din UEFA Nations League

Profimedia

Florin Prunea nu are emoții înaintea „finalei” România – Armenia

Florin Prunea este convins că naționala va obține toate cele 3 puncte în Ghencea. Totuși, fostul internațional speră ca „tricolorii” să arate mult mai bine față de meciurile anterioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că va fi o victorie pentru echipa naţională a României pentru că este diferenţă de valoarea între cele două. Şi acest lucru s-a dovedit. Noi am învăţat din greşelile pe care le-am făcut, suntem la mâna noastră, este o grupă extrem de accesibilă.

Se ştia de la început că Germania va câştiga grupa, dar în rest sunt echipe mai slabe decât noi. Dacă ai presiune cu Armenia, mai bine stai acasă. Nu e nicio presiune. Suntem mai buni ca ei şi trebuie să dovedim pe teren.

Evoluăm acasă, în faţa propriilor suporteri, cred că va fi o atmosferă fierbinte şi întâlnim o echipă din lumea a treia a fotbalului. Nu poate să fie presiune la o asemenea partidă. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să câştigăm toate cele 3 puncte.

În ultimele meciuri mi-a plăcut cum a arătat echipa naţională, dar cred că putem să arătăm şi mai bine, cu mai mult curaj”, a declarat Florin Prunea pentru telekomsport.ro.

Reclamă

Arman Karamyan: „România e favorită cu Armenia”

România – Armenia. Arman Karamyan, fost internaţional armean care a evoluat în România timp de 12 ani, a vorbit pentru frf.ro, despre meciul tricolorilor cu Armenia, din această seară, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe www.as.ro.

„Sincer, nu mă aşteptam ca Armenia să înceapă aşa bine campania de calificare. Dar odată cu numirea lui Joaquin Caparros acesta a reuşit să schimbe mentalitatea şi stilul de joc.

Ambele echipe trebuie să atace, egalul nu avantajează decât pe Macedonia de Nord, care stă la pândă. Cred că se vor marca multe goluri şi că ambele echipe vor înscrie. Cine va fi mai bun, să câştige!”, a menţionat fostul jucător.

Reclamă 4 / 0/3

El consideră că tricolorii au prima şansă. „România are prima şansă, mai ales că joacă pe teren propriu. Vreau să remarc şi stilul lui Mirel Rădoi, e un antrenor care îmi place, a demonstrat şi la naţionala U21. Sper ca oamenii să înţeleagă că e nevoie de timp şi că nu poţi câştiga imediat când faci o schimbare importantă în joc”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și