Închide meniul

România – Armenia | Imagini de senzație din Ghencea! Cum arată vestiarul tricolorilor înaintea „finalei” pentru Mondial

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2021, 20:16

România – Armenia | Imagini de senzație din Ghencea! Cum arată vestiarul tricolorilor înaintea „finalei pentru Mondial

România și-a aflat adversarii din UEFA Nations League

Profimedia

Naționala României revine în Ghencea după 12 ani. La mai bine de un deceniu după ultimul meci pe stadionul Steaua, tricolorii sunt așteptați să facă show cu Armenia, meci care ar putea să de ducă cu un pas mai aproape de barajul pentru Mondialul din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Armenia | Imagini de senzație din vestiarul tricolorilor

În așteptarea meciului, FRF a făcut publice imagini spectaculoase din vestiarul României din Ghencea.

Naționala României revine în Ghencea după 12 ani (ultima partidă: România – Austria 1-1, 9 septembrie 2009, preliminarii CM 2010). De-a lungul timpului, tricolorii au jucat 64 de meciuri pe stadionul Steaua.

S-au vândut toate cele 15.000 de bilete puse la vânzare înaintea meciului cu Armenia. Fanii pot ocupa stadionul în capacitate de 50% și au acces doar cei vaccinați sau trecuți prin boală.

Reclamă

După rezultatele din ultima etapă, Germania este lider autoritar în grupa de calificare la CM 2022, cu 18 puncte. România a căzut pe locul 4, cu 10 puncte. Pe locul secund este Macedonia de Nord, iar podiumul e completat de Armenia.

Cum arată clasamentul în grupa României

1. Germania 18 puncte
2. Macedonia de Nord 12 puncte
3. Armenia 12 puncte
4. România 10 puncte
5. Islanda 5 puncte
6. Liechtenstein 1 punct

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Imagini de senzație din Ghencea
  • Cum arată vestiarul tricolorilor înaintea „finalei” pentru Mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și