Închide meniul
Video

România – Armenia | Scandal uriaș în Ghencea! Sute de fani au fost ţinuţi, în ploaie, la porţile de acces. „Bătaie de joc” / „Mai bine mâncam o şaorma şi stăteam liniştit acasă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2021, 22:57

Cozi uriașe la România - Armenia

as.ro

Cozi uriașe s-au format atât pe bulevard, unde se face controlul Certificatului Verde, cât și la poarta de acces în arenă, unde au loc verificarea biletului și controlul corporal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Armenia | Cozi uriașe la poarta stadionului

Unii suporteri nu au reușit să intre pe stadion decât abia în minutul 20. Fanii, unii chiar și cu copii, au fost nevoiți să aștepte zeci de minute în ploaie.

La un moment dat, suporterii s-au enervat și au început să scandeze împotriva Federației Române de Fotbal. „Rușine să fie”, s-a auzit lângă stadionul Steaua.

„Nu s-au organizat deloc. Au văzut că sunt cozi şi nu au făcut absolut nimic. Oamenii de aici, jandarmii, puteau să anunţe prin staţie. Nimeni de la FRF nu a spus absolut nimic. Şi-au bătut joc de noi pe banii noştri. În plină pandemie am stat 3-4 inşi, pe metru pătrat, la cozile astea. Nu ne-au spus decât că nu au ce face. Puteau să anunţe să deschidă alte porţi. Efectiv bătaie de joc„, a spus un fan revoltat.

România – Armenia | Fanii, revoltați: „A fost o bătaie de joc!”

„Sincer a fost o bătaie de joc. Am fost şi la Elveţia cu Franţa şi a fost super, organizare de nota 10. Aici a fost bătaie de joc, mai ales că sunt copii mici de 2-3 ani, au stat aici în ploaie. Nu se poate aşa ceva. Cred că am stat aproximativ o oră şi ceva, e inadmisibil. Puteau deschide alte porţi.

Reclamă

Am păstrat distanţa socială, la un metru şi jumătate, doi metri… suntem vaccinaţi, probabil mâine suntem toţi bolnavi. La repriza a doua ajungem şi noi. Pentru 30 de lei, mai bine mâncam o şaorma şi stăteam liniştit acasă. Credeţi-mă!”, a spus un alt suporter al României.

Numărul maxim de suporteri admiși pe stadion este 15.000, 50% din capacitate, din cauza restricțiilor. Accesul este permis doar celor vaccinați sau care au trecut prin boală.

Naționala României revine în Ghencea după 12 ani (ultima partidă: România – Austria 1-1, 9 septembrie 2009, preliminarii CM 2010). De-a lungul timpului, tricolorii au jucat 64 de meciuri pe stadionul Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și