Închide meniul

România – Armenia | Surprizele lui Mirel Rădoi! Ianis Hagi și Alex Mitriță, titulari. Cine e primul jucător de la FCSB care va evolua pe arena din Ghencea

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2021, 20:40

România – Armenia | Surprizele lui Mirel Rădoi! Ianis Hagi și Alex Mitriță, titulari. Cine e primul jucător de la FCSB care va evolua pe arena din Ghencea

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea după România - Armenia 1-0

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Surprizele lui Mirel Rădoi pentru România – Armenia

Mirel Rădoi a alcătuit primul „11” pe care îl va trimite în teren împotriva Armeniei. Florin Niță va fi, din nou, titular între buturile naționalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă la meciul cu Germania selecționerul a mizat pe un sistem cu trei fundași centrali, de data aceasta vom avea patru tricolori în defensivă. Este vorba despre Andrei Rațiu, Vlad Chiricheș, Ionuț Nedelcearu și Nicușor Bancu.

Alex Cicâldău, Nicolae Stanciu și Răzvan Marin sunt cei trei mijlocași aleși de Rădoi, iar atacul este format din tripleta Ianis Hagi, Claudiu Keșeru, care devine primul jucător de la FCSB care va evolua pe arena din Ghencea, și Alex Mitriță.

Echipa de start a României: Niță – Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, N. Bancu – Cicâldău, R. Marin, Stanciu – I. Hagi, Keșeru, Mitriță

Reclamă

Mirel Rădoi, ordin pentru jucători. E singura şansă de a mai spera la Campionatul Mondial din 2022

România – Armenia e meciul care ne poate face favoriţi la locul de baraj sau ne poate scoate din calcule pentru locul 2. Mirel Rădoi e conştient de dificultatea meciului şi le-a trasat elevilor săi un obiectiv clar.

Chiar dacă vin după un meci epuizant, Germania – România 2-1, tricolorii nu au nicio scuză. Trebuie să bată obligatoriu Armenia. „Vom vedea starea de oboseală a jucătorilor. Sunt doar două semne de întrebare. La Burcă e clar, Pușcaș la fel.

Am avut o discuție că trebuie să fie mult mai atent când ia cartonașul. Unii dintre ei acuză o stare de oboseală. Nu cred că vor fi probleme. Avem o problemă mentală. Consumul mental a fost mult mai mare decât cel fizic”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa dinaintea meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi e încântat că România – Armenia se joacă în Ghencea, dar le atrage atenţia tricolorilor. Nu mai avem voie să facem niciun pas greşit în meciurile cu Armenia, Islanda şi Liechtenstein. Fără 9 puncte nu avem ce căuta la barajele pentru Mondiale.

„15 ani am locuit în cartier aici, am jucat la echipa aceasta. E ca și cum m-aș întoarce acasă. Dimensiunile terenului sunt la fel. Trebuie să avem aceleași condiții. Aceeași cantatitate de apă. E un stadion nou, fani foarte călduroși. Dacă noi câștigăm mâine cu Armenia, iar apoi cu Islanda, dar nu reușim ultimul meci, atunci nu avem ce căuta la baraj!”, a încheiat selecţionerul.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și