Închide meniul

România – Belarus 2-1 | Marcel Răducanu îl contrează pe Gică Hagi: „Nu era niciun câştig pentru naţională!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 29 martie 2023, 13:09

România – Belarus 2-1 | Marcel Răducanu îl contrează pe Gică Hagi: Nu era niciun câştig pentru naţională!”

România – Belarus 2-1 | Marcel Răducanu îl contrează pe Gică Hagi

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

România – Belarus 2-1 | Marcel Răducanu îl contrează pe Gică Hagi! Înaintea startului preliminariilor EURO 2024, Gică Hagi a avut o tiradă la adresa selecționerului Edi Iordănescu, deoarece nu l-a inclus pe Ianis Hagi pe lista preliminară a stranierilor convocați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Răducanu nu este de acord cu Gică Hagi și susține că Ianis nu ar fi putut ajuta naționala, deoarece a absentat o perioadă îndelungată de pe terenul de fotbal.

România – Belarus 2-1 | Marcel Răducanu îl contrează pe Gică Hagi

Fostul fotbalist susține că, prin tirada la Edi Iordănescu, Gică Hagi i-a făcut mai mult rău, decât bine, fiului său.

„Trebuie să terminăm cu întrebări care nu îşi au rostul, de ce nu a fost convocat Ianis Hagi, Andrei Ivan. Hagi nu a fost convocat pentru că nu a jucat un an întreg, când o să fie în formă, o să fie adus. Nu puteai să aduci un jucător care nu a jucat. Nu era niciun câştig pentru naţională. Hagi a vorbit mai mult din postura de tată, nu a făcut bine! Are o vârstă, trebuia să îşi manifeste el nemulţumirea, are personalitate, nu are nevoie de suportul lui Hagi.

Ce s-ar întâmpla dacă toţi părinţii ar veni să se plângă acum că n-au copiii selecţionaţi la naţională? Hagi n-a acţionat ca un om de fotbal, ca un antrenor, ci ca un părinte. I-a făcut mai mult rău decât bine lui Ianis.

Reclamă

Văd că, în România, ne preocupă cine e cel mai mare fotbalist din toate timpurile. Păi asta este principala problemă a fotbalului românesc actual? Hai să vedem cum putem să facem o ligă puternică, o echipă naţională puternică. Astea sunt problemele reale care trebuie să ne preocupe, nu cine este cel mai mare fotbalist român, dacă este x, y sau z. O să fie o campanie destul de grea! Sper să ne calficăm”, a declarat Marcel Răducanu, pentru orangesport.ro.

Marcel Răducanu: „Mi-a plăcut cum a jucat naţionala în primele 50 de minute!”

În plus, Marcel Răducanu a comentat prestația României din meciul cu Belarus, câștigat de „tricolori” cu 2-1.

„Mi-a plăcut cum a jucat naţionala în primele 50 de minute. A fost echipă care a avut poftă de goluri, am avut posesie. Dar nu înţeleg ce s-a întâmplat după, n-am mai existat pe teren. Adversarii au avut ocazii, le-am dat posibilitatea să ne atace, n-am mai existat pe teren… Am avut emoţii în ultima parte a jocului.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut şi bara lui Alibec, dar nu înţeleg de ce am jucat aşa. Nu cred că e vorba de oboseală, nu înţeleg ce s-a întâmplat. Legat de ce o să fie în campania asta de califcarea, sigur că vin meciurile grele, dar părerea mea e că Edi trebuie să fie lăsat în pace, trebuie să existe linişte.

Trebuie să existe un interes constructiv mare fata de echipa naţională. Şi îmi e uşor să critic, dar aşa suntem noi romanii. Ne place să vorbim de dragul doar de a vorbi, să facem scandal. Haideţi să îl lăsam sa facă o echipă a României cum crede el de cuvinţă, din ce are, alţi nu există. Mi-a plăcut Radu Drăguşin, un adevărat câştig pentru naţională, un fotbalist calm, vede jocul.

Se vede că joacă în Italia. E important să aibă cât mai multe meciuri acolo, o să fie un titular de drept pentru naţională. Mai ales, că nu avem foarte multi pe acest post, Chiriches e mai mereu accidentat”, a mai spus Marcel Răducanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și