Închide meniul

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2024, 8:46

Reclamă
România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi

România - Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în "optimi"

Profimedia

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș a venit cu un pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”. Atacantul echipei naționale este încrezător, chiar dacă selecționata noastră va întâlni o națională de top.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Belgia sâmbătă, de la ora 22:00. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

Înainte de meci, România se află pe primul loc în grupa E, cu 3 puncte, urmată de Slovacia, la egalitate cu tricolorii lui Edi Iordănescu.

Dat fiind faptul că România are un golaveraj excelent după victoria istorică cu Ucraina, un egal ar putea duce selecționata lui Edi Iordănescu în optimile turneului. De asemenea, o victorie ar califica România în fazele eliminatorii.

De notat este faptul că în fazele eliminatorii se califică primele 2 naționale din fiecare grupă, dar și cele mai bune 4, din 6, selecționate care se clasează pe locul 3, în ordinea punctelor.

Reclamă
Reclamă 4

Având în vedere miza meciului, Denis Drăguș a venit cu un pronostic uriaș:

„(n.r. Denis, un pronostic pentru meciul cu Belgia?) 2-0! Pentru noi!”, a spus Denis Drăguș, citat de prosport.ro, după conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă.

Denis Drăguș a avut o prestație excelentă în meciul cu Ucraina, la debutul la EURO 2024. Atacantul echipei naționale a marcat al 2-lea gol al duelului, după ce a primit o pasă excelentă în fața porții.

Reclamă

EXCLUSIV | Ce schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia

Iată ce schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru meciul România – Belgia, din grupa E de la EURO 2024. Selecţionerul tricolorilor are două dileme în echipa de start, după victoria de senzaţie cu Ucraina, scor 3-0.

Din informaţiile AS.ro, Edi Iordănescu şi-a făcut planul şi a decis să nu facă mai mult de două schimbări în formula de start. Deşi Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin au resimţit oboseala, nu pot fi odihniţi împotriva Belgiei. Căpitanul României a şi făcut spectacol cu Ucraina şi a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale turneului final.

În atac sunt singurele semne de întrebare ale lui Iordănescu Jr. Marcatorul golului de 3-0, Denis Drăguş, ar putea fi lăsat pe bancă. În locul lui, selecţionerul are de ales între George Puşcaş şi Denis Alibec.

O altă decizie importantă, pe care urmează să o ia Edi Iordănescu, o reprezintă titularul de pe postul de extremă stânga. Florinel Coman a jucat din primul minut în meciul de debut al României de la EURO 2024. Acum, în locul lui şi-ar putea face apariţia Valentin Mihăilă. În rest, este de aşteptat să nu apară nicio altă modificare în primul 11. Echipa de start a României, împotriva Belgiei, ar putea fi următoarea:

  • Florin Niţă – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Puşcaş (Alibec, Drăguş), Mihăilă (Coman)

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:22

LIVE VIDEOCursa de sprint din Marele Premiu de Formula 2 al Austriei e LIVE în AntenaPLAY! Kush Maini, pole position

14:17

Jucătorul dorit de Dinamo și Rapid a semnat în Liga 1! Lovitură pentru Andrei Nicolescu și Dan Șucu

13:49

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

13:35

VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei! Cursa a fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

13:08

Croația, amendată de UEFA după eliminarea de la EURO 2024! Motivul pentru care a fost primită sancțiunea

12:35

„Au fost excepționali!” Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și