Închide meniul

România – Germania 0-1. Ciprian Marica îl critică pe Rădoi! "Camora nu a fost cea mai inspirată alegere!". Cum crede că puteam să îi învingem pe nemţi: "Era singura armă!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2021, 20:58

România – Germania 0-1. Ciprian Marica îl critică pe Rădoi! "Camora nu a fost cea mai inspirată alegere!". Cum crede că puteam să îi învingem pe nemţi: "Era singura armă!"

profimediaimages.ro

Mirel Rădoi, criticat de Ciprian Marica

Ciprian Marica este de părere că Mirel Rădoi a greşit încă de la alcătuirea echipei de start, când l-a titularizat pe Camora. Fostul mare internaţional este de părere că România trebuia să mizeze pe contraatac pentru a obţine un rezultat pozitiv cu Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am avut o abordare curajoasă, dar şi riscantă. Este un scor onorabil. Nu ne-am făcut de râs. Am avut şanse pe final. Nemţii, aşa cum anticipa Mirel Rădoi, parcă au jucat un meci amical. S-a văzut că Mario Camora nu a fost cea mai inspirată alegere a lui Rădoi. Pe mingi libere nu ieşi la ofside. 

Ciprian Marica: "Puteam mai mult cu o altă abordare"

Nu am contat prea mult în atac. Au fost lucruri care au scârţâit, nu ne-au plăcut ochiului. Nu am posesia cu Macedonia de Nord, era greu. Singura armă pe care o aveam era contraatacul. Singurul care a câştigat dueluri cu ei era Puşcaş. Puteam mai mult cu o altă abordare", a declarat Ciprian Marica la ProTV.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Mirel Rădoi, lecţie de fotbal de la Joachim Low în România – Germania 0-1. Suntem pe locul 4 în grupă

România a început drumul spre Cupa Mondială din Qatar cu o victorie, contra Macedoniei de Nord. Germania ne-a readus cu picioarele pe pământ. Nemţii au învins doar cu 1-0, prin golul marcat de Gnabry, încă din minutul 16.

Tricolorii au fost periculoşi doar în startul partidei, prin Mihăilă, şi în ultimele zece minute, când Puşcaş şi Stanciu au irosit ocazii uriaşe.

Reclamă

După primele două rezultate, România este pe locul 4 în grupa de calificare, în urma Germaniei, Armeniei şi Macedoniei de Nord. Următorul meci este în Armenia, pe 31 martie, de la ora 19:00.

Clasament Grupa J

1. Germania 6p (4-0)
2. Armenia 6p (3-0)
3. Macedonia de Nord 3p (7-3)
4. România 3p (3-3)
5. Islanda 0p (0-5)
6. Liechtenstein 0p (0-6)

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și