Închide meniul

România – Germania 0-1 | "Diferenţa a fost mult mai mare!" Dorinel Munteanu, fără milă faţă de tricolori. "În cariera mea, nu am văzut aşa ceva"

Antena Sport Publicat: 28 martie 2021, 20:58

România – Germania 0-1 | "Diferenţa a fost mult mai mare!" Dorinel Munteanu, fără milă faţă de tricolori. "În cariera mea, nu am văzut aşa ceva"

profimediaimages

Dorinel Munteanu a criticat echipa naţională după România-Germania 0-1

  • România, primul eşec în preliminariile CM 2022
  • Tricolorii lui Rădoi, pe locul 4 în grupă

Dorinel Munteanu, liderul de selecţii al echipei naţionale, a criticat jocul echipei naţionale în meciul cu Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Germania 0-1. Dorinel Munteanu: "Diferenţa a fost mult mai mare"

"Am sperat până în ultimul moment că se vor răzbuna ocaziile. Puşcaş nu este destul de pregătit. Un alt jucător, mai fit, să spun aşa, poate găsea altă soluţie (n.r. la ocazia lui Puşcaş de pe final).

Diferenţa a fost mult mai mare. În cariera mea de jucător şi antrenor, nu am văzut atâtea intervenţii, cum am văzut la Niţă.

Reclamă

Puteam să revenim, am avut două ocazii pe final, dar să nu ne lăsăm păcălţi. Nu mă aşteptam la atât de multe ocazii ale nemţilor. În momentul de faţă atât putem. Germania este o forţă a Europei, putem să trecem peste acest joc.

Trebuia să întărim puţin mijlocul. Fundaşii noştri au fost mereu puşi sub presiune. Toate atacurile lor au fost pe zona centrală", a spus Dorinel Munteanu, la Pro TV.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil
Fotbal extern • 17 mart., 14:27
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep
Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul - Poli Iaşi 1-1
Liga 1 • 11 mart., 23:15
Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul – Poli Iaşi 1-1: „Cea mai slabă repriză de când antrenez această echipă”
Oţelul - Poli Iaşi 1-1
Liga 1 • 11 mart., 21:54
Oţelul – Poli Iaşi 1-1. Ultimul meci din sezonul regular s-a încheiat cu o remiză. Dorinel Munteanu a revenit pe bancă
Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare
Liga 1 • 10 mart., 23:19
Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare: „Am stat 3 etape nevinovat!”
Oţelul Galaţi - CFR Cluj 2-2. Nebunie totală! Cisotti a egalat din penalty, în prelungirile meciului
Liga 1 • 27 feb., 22:45
Oţelul Galaţi – CFR Cluj 2-2. Două puncte uriaşe pierdute de echipa lui Adrian Mutu în lupta la titlu