Închide meniul

România – Germania 0-1. Sergiu Hanca sare în apărarea lui Mirel Rădoi! "Nimic nu ne convine, mereu avem ceva de comentat!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2021, 18:48

România – Germania 0-1. Sergiu Hanca sare în apărarea lui Mirel Rădoi! "Nimic nu ne convine, mereu avem ceva de comentat!"

profimediaimages.ro

Mirel Rădoi, apărat de Sergiu Hanca

Fotbalistul Cracoviei nu a fost convocat pentru meciurile din preliminariile CM din 2022, însă acest aspect nu l-a oprit pe Hanca să îl apere pe Mirel Rădoi. Acesta a lăudat stilul de joc pe care selecţionerul încearcă să îl impună la naţională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nouă, românilor, ne place mereu să găsim ceva. Nu e de acum, cred că e de zeci de ani. Nimic nu ne convine, mereu avem ceva de comentat. Dacă jucăm ofensiv, de ce nu jucăm defensiv și invers. Eu cred că trebuie să susținem această națională și acest stil. Cred că și dânsul a dat niște explicații la vremea lor și a spus că avem calitate, jucătorul român are calitate și de ce să stea să se apere? Mai bine atacă, pentru că poate să facă acest lucru.

Sergiu Hanca: "Stilul lui Rădoi e unul care îmi place!"

Stilul dânsului este unul care îmi place. Nici mie nu îmi place să mă apăr, să fiu departe de poarta lor, să nu am ocazii. Mai plăcut este să faci pressing, ceea ce încearcă dânsul să implementeze la echipa națională și să recuperezi mingea cât mai aproape de poarta lor, pentru că dacă faci acest lucru și recuperezi mingea aproape de poartea lor, ei nu au cum să îți dea gol, pentru că nu ajung la poarta ta. Acest lucru ne-a lipsit în ultima perioadă la națională și acum ideile dânsului încep ușor ușor să se vadă. Și eu când o să fiu antrenor cu siguranță nu o să fiu un antrenor defensiv", a declarat Sergiu Hanca pentru ProSport.

România – Germania 0-1. Ciprian Marica îl critică pe Rădoi! "Camora nu a fost cea mai inspirată alegere!"

Ciprian Marica se numără printre oamenii din fotbalul româesc care l-au criticat pe Rădoi după eşecul cu Germania. Fostul mare atacant este de părere că Mirel Rădoi a greşit încă de la alcătuirea echipei de start, când l-a titularizat pe Camora. 

"Am avut o abordare curajoasă, dar şi riscantă. Este un scor onorabil. Nu ne-am făcut de râs. Am avut şanse pe final. Nemţii, aşa cum anticipa Mirel Rădoi, parcă au jucat un meci amical. S-a văzut că Mario Camora nu a fost cea mai inspirată alegere a lui Rădoi. Pe mingi libere nu ieşi la ofside.

Reclamă

Nu am contat prea mult în atac. Au fost lucruri care au scârţâit, nu ne-au plăcut ochiului. Nu am posesia cu Macedonia de Nord, era greu. Singura armă pe care o aveam era contraatacul. Singurul care a câştigat dueluri cu ei era Puşcaş. Puteam mai mult cu o altă abordare", a declarat Ciprian Marica la ProTV.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și