Închide meniul

România – Germania | Tactica lui Mirel Rădoi, lăudată. "Noi avem niște metehne de care ne debarasăm greu de tot"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 martie 2021, 10:01

România – Germania | Tactica lui Mirel Rădoi, lăudată. "Noi avem niște metehne de care ne debarasăm greu de tot"

Hepta

România - Germania, meci de gală pentru Mirel Rădoi

"Mie mi-au plăcut câteva lucruri la națională, agresivitatea jucătorilor, parcă am încercat să combinăm mai în viteză, dar primim goluri aproape la fiecare meci, asta mă pune pe gânduri. Și primim cam câte două pe meci. De ce? Mi-e frică cu nemții, știți cum e, nu te iartă când te prind.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi are calitatea de motivator. Eu văd că încearcă să schimbe ceva. Noi avem niște metehne de care ne debarasăm greu de tot. Construim lent, cu multe pase în lateral, până dăm o pasă trece nu știu cât timp… Vrea să scăpăm de asta, să fim mai rapizi", a spus Crăciunescu, la Digi Sport. 

România – Germania | Mirel Rădoi vrea să atacăm Germania

Chiar dacă avem în faţa un colos al fotbalului mondial, Mirel Rădoi nu se dezice de tactica de joc pe care a folosit-o până acum. Va juca la victorie partida cu Mannschaft-ul lui Sane şi Gnabry.

"Adversarul este mult mai puternic şi mult mai valoros decât noi. Sperăm să stăm cât mai sus cu apărarea. Dar în acelaşi timp e clar că atunci când stai sus cu apărarea apar zone libere şi adversarul îşi va crea ocazii. În momentul de faţă noi ne dorim să marcăm un gol mai mult decât adversarul, nu neapărat să terminăm la egalitate, 0-0, fiecare meci", a declarat Mirel Rădoi.

România – Germania, meci din preliminariile CM 2022, se va disputa duminică, de la ora 21:45, şi va putea fi urmărit în timp real pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și