Închide meniul

România – Grecia | Edi Iordănescu, oprit pe stradă de un bătrân înaintea debutului la naţională: „Domnule Iordănescu, vă rog, transmiteţi-le asta! Atât!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 martie 2022, 14:21

Reclamă
România – Grecia | Edi Iordănescu, oprit pe stradă de un bătrân înaintea debutului la naţională: „Domnule Iordănescu, vă rog, transmiteţi-le asta! Atât!

Sistemul de joc ales de Edi Iordănescu pentru următoarele meciuri ale echipei naţionale

Edi Iordănescu, pregătit pentru debutul în Nations League / AS.ro LIVE

Edi Iordănescu a primit un mesaj fabulos de la un bătrân, care l-a oprit pe stradă. Edi Iordănescu va debuta ca selecţioner în amicalul cu Grecia, ce se va disputa pe 25 martie, de la 20:15, pe stadionul Steaua. Peste 4 zile, România va juca un amical şi în Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a primit un mesaj fabulos de la un bătrân

Hai să încep cu mesajul pe care eu l-am primit, chiar recent. Pe stradă fiind, pe trecerea de pietoni, un om mai în vârstă, un domn pensionar, probabil, m-a oprit şi-a spus: <Domnul Iordănescu, vă rog, transmiteţi-le să lupte. Atât!> Şi cred că sunt cuvinte profunde, dar adevărate. Este ceea ce voi încerca să fac, asta mi-am propus de la început, ca să construim o mentalitate care să arate suporterilor că ştim ce vrem, că dăm totul pe teren pentru obiectiv, iar ei să vină aproape de noi, pentru că împreuncă cu siguranţă avem alte şanse„, a mai spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu va debuta pe stadionul Steaua

Edi Iordănescu va debuta pe banca naţionalei României în amicalul cu Grecia, meci ce se va disputa pe stadionul Steaua. Acesta este un loc special pentru Edi Iordănescu, având în vedere că tatăl său a fost unul dintre cei mai mari jucători şi antrenori din istoria Stelei.

Reprezint românii şi România, nu pot să mă poziţionez de o parte sau de alta a vreunui club, dar acolo am copilărit şi o spun cu mândrie, au fost perioade frumoase pentru mine, clipe deosebite şi, cu siguranţă, chiar dacă am mai fost pe stadion, acum vin din poziţia de antrenor al echipei naţionale şi vor fi momente unice, care vor rămâne în sufletul meu. Sper să producem şi un rezultat bun, susţinut de un joc consistent, pentru că e nevoie de un nou început, cu un mesaj puternic pentru toată lumea, în special pentru suporterii echipei naţionale„, a spus Edi Iordănescu într-un interviu acordat frf.ro.

Lotul naționalei României convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Grecia și Israel!

FRF a anunțat lotul ales de Edi Iordănescu pentru meciurile amicale pe care naționala României le va disputa cu Grecia (25 martie) și Israel (29 martie). Naționala României, pregătită de Edi Iordănescu, va juca două partide amicale în această lună, cu Grecia și Israel.

Reclamă

FRF a anunțat cum arată lotul ales de Edi Iordănescu pentru cele două confruntări. FCSB are doi jucători convocați, în timp ce CFR Cluj are 4. Radu Drăgușin, Octavian Popescu și Marian Aioani au fost convocați în premieră la naționala mare.

Lotul naționalei României pentru meciurile cu Grecia și Israel

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 13/0);

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 22/1), Andrei Burcă (CFR Cluj, 8/0), Mario Camora(CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 69/0), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 15/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 20/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 5/0) , Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 28/1);

Reclamă 4 / 0/3

MIJLOCAȘI: Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 14/2), Dennis Man (Parma | Italia, 9/1), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 36/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 51/6), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 5/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 16/3), Octavian Popescu (FCSB, 0/0), Florin Tănase(FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 22/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 13/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 23/8).

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

”Hai, România! În fiecare zi! Pentru că doar așa putem să reușim! Hai, România! Hai să fim împreună!”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu pentru români.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)

7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)

Reclamă

11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)

14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)

23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)

26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
Vezi toate știrile
Citește și