Închide meniul

Edi Iordănescu vrea să debuteze cu o victorie la națională: ”Suntem în gardă!” Ce spune despre selecție + Mesaj pentru suporteri înainte de România – Grecia: ”Să vină necondiţionat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 14:18

Edi Iordănescu vrea să debuteze cu o victorie la națională: ”Suntem în gardă!” Ce spune despre selecție + Mesaj pentru suporteri înainte de România – Grecia: ”Să vină necondiţionat!”

Edi Iordănescu e selecţionerul României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu va debuta ca selecţioner în amicalul cu Grecia, ce se va disputa pe 25 martie, de la 20:15, pe stadionul Steaua. Peste 4 zile, România va juca un amical şi în Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu va debuta pe banca naţionalei României în amicalul cu Grecia, meci ce se va disputa pe stadionul Steaua. Acesta este un loc special pentru Edi Iordănescu, având în vedere că tatăl său a fost unul dintre cei mai mari jucători şi antrenori din istoria Stelei.

Edi Iordănescu vrea să debuteze cu o victorie la echipa națională

”Este un joc pe care îl aşteptăm cu entuziasm. Ne interesează să pregătim acest, în condiţiile în care ne aşteptăm la un joc cu dificultate. Întâlnim un adversar bine organizat. Are jucători cu valoare, cu calitate. Sunt câteva borne care ne-au atras atenţia… au făcut un egal în Spania, o înfrângere acasă cu Spania, la limită. Suntem în gardă din toate punctele de vedere.

Oricine poate să devină titular care arată valoare, mentalitate competitivă. Perspectivele sunt deschise şi celor doi. Sunt jucători foarte tinere pe care dorim să îi vedem şi pe teren. Sunt şi alţi jucători tineri pe care îi avem sub privirile noastre.

Aşteptă toţi suporterii să vină alături de echipa naţională. Fac un apel, acum din timp că e mai bine, să vină alături de noi. Ştiu că cer mult, poate imposibil, să vină necondiţionat… pentru că ştiu cât de mare nevoie au jucătorii de ei. Va fi un sentiment de emoţie pozitivă pentru o parte din copilăria mea a fost în Ghencea.

Reclamă

Selecţia nu o fac ca să nu supăr pe cineva. O fac pe seama unui studiu clar, e o strategie pe care o pregătim pentru fiecare meci. Sunt jucători care ne lipsesc, sunt alţii pe care îi avem sub observaţie. Porţile sunt deschise pentru orice jucător. Cei care sunt supăraţie, e bine că sunt supăraţi, înseamnă că îşi doresc. Important cum îşi manifestă această supărare, sunt atent şi la asta”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinței de presă.

Lotul României pentru meciule cu Grecia și Israel

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 13/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0)

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 22/1), Andrei Burcă (CFR Cluj, 8/0), Mario Camora(CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 69/0), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 15/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 20/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 5/0) , Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 28/1);

Reclamă 4 / 0/3

MIJLOCAȘI: Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 5/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 14/2), Dennis Man (Parma | Italia, 13/3), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 36/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 51/6), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 5/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 16/3), Octavian Popescu (FCSB, 0/0), Florin Tănase(FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 22/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 13/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 23/8).

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

”Hai, România! În fiecare zi! Pentru că doar așa putem să reușim! Hai, România! Hai să fim împreună!”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu pentru români.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)

7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)

Reclamă

11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)

14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)

23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)

26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și