Închide meniul

România – Islanda 0-0 | Dănuț Lupu l-a apărat pe Mirel Rădoi și i-a făcut praf pe jucători. „Ianis Hagi când face un meci mare? Cu cine vreți să jucăm?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 15:19

România – Islanda 0-0 | Dănuț Lupu l-a apărat pe Mirel Rădoi și i-a făcut praf pe jucători. „Ianis Hagi când face un meci mare? Cu cine vreți să jucăm?

IMirel Rădoi i-a făcut praf pe jucătorii naționalei

Profimedia

Dănuț Lupu a aruncat vina pentru semi-eșecul din Ghencea asupra jucătorilor. Fostul mare dinamovist i-a făcut praf pe fotbaliștii convocați, despre care crede că n-au ce căuta la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E bine că v-ați gândit să îmi dați și mie posibilitatea să îmi spun părerea pentru că am văzut că Mirel Rădoi este făcut acum în toate felurile și este găsit principalul vinovat.

Dănuț Lupu l-a apărăt pe Mirel Rădoi și i-a făcut praf de jucători

Nu, domnilor! Nu Mirel Rădoi este vinovat pentru halul în care am ajuns acum cu națioanala. Vina o avem toți. Și noi că tot vorbim și poate deranjăm, și cluburile, și conducătorii, dar în primul rând vinovații principali sunt actualii jucători ai naționalei.

Nici Guardiola, dar nici Mourinho nu ne calificau dacă erau selecționerii României. Păi, voi ați văzut ce jucători avem acum? Cu cine vreți să jucăm? Că băieții ăștia care nu au sânge în instalație să ia vreunul dintre ei o acțiune singur și să bage mingea în poartă?”, a spus Dănuț Lupu, potrivit prosport.ro.

După 0-0 cu Islanda, România nu mai este la mâna ei pentru calificarea la baraj. Macedonia de Nord a învins Armenia cu 5-0. Asta înseamnă că tricolorii au nevoie de o victorie cu Liechtenstein, în timp ce Islanda trebuie să încurce Macedonia în ultima etapă.

Reclamă

„Unii dintre acești băieți vin la națională doar pentru o vacanță. Pe ei îi interesează să își etaleze tatuajele, să își aranjeze freza cu gel, bentițele pe frunte, să intre pe teren pe călcâie…în mintea lor cred că vor prinde un transfer pe la o altă echipă. Păi, de la astfel de jucători vreți să avem pretenții? Valoare zero, dar plini de fițe. Și acum cine este găsit vinovat? Mirel Rădoi!?”, a mai spus Dănuț Lupu.

Mirel Rădoi este selecționerul României din noiembrie 2019, când a fost promovat de la naționala de tineret. Rădoi i-a dus pe tricolorii U21 până în semifinalele Euro 2019, câștigând o grupă cu Anglia, Franța și Croația.

18 meciuri a adunat Mirel Rădoi pe banca României, dintre care 7 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri. 1,33 este media de puncte obținute de România cu Rădoi la conducere.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuț Lupu: „Ianis Hagi când face un meci mare?”

Dănuț Lupu nu s-a oprit cu criticile la adresa jucătorilor și l-a pus la zid pe Ianis Hagi, probabil singurul tricolor lăudat după România – Islanda 0-0.

Să vă mai spun ceva: Dacă noi nu aveam sânge în instalație, așa cum nu au ăștia din ziua de azi, și nu întorceam rezultatul cu Danemarca de la 0-1, cu tot cu Gică Hagi pe teren, atunci și noi tot o generație ratată deveneam și nu se mai năștea nicio Generație de Aur. Îi rog pe foștii mei colegi să nu-l mai critice pe Rădoi, că nu e Mirel vinovatul principal.

Problema este la jucători. Ianis Hagi o să fie toată viața lui Ianis Hagi, cu toată presa în favoarea lui și cu mediatizarea sa. Dar niciodată Ianis Hagi nu o să fie pe teren Gică Hagi. Ianis a jucat împotriva unor copii de pe la Islanda de 18, 19, 20 de ani…când o să facă și el, în sfârșit, un meci mare la națională? Un meci mare, nu meciuri, așa cu era capabil să le facă Gică”, a încheiat Dănuț Lupu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și