Închide meniul

România – Islanda 0-0 | Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Mirel Rădoi. „Nu i-a ieșit nimic! Suntem la pământ”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 0:46

România – Islanda 0-0 | Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Mirel Rădoi. „Nu i-a ieșit nimic! Suntem la pământ

Mirel Rădoi şi-a dat notă de trecere pentru mandatul de pe banca României

frf.ro

Dumitru Dragomir, fostul lider LPF, s-a enervat la culme după meciul din Ghencea. I-a făcut praf pe selecționerul Mirel Rădoi. Dragomir crede că fotbalul românesc e „la pământ”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir:  „Lui Mirel Rădoi nu i-a ieșit nimic!”

„Oameni buni, asta e valoarea! Dacă nu lucrăm de la baza piramidei, vom dispărea de pe hartă! Vom ajunge precum Liechtenstein. Nu se ocupă nimeni de centrele de copii și juniori, avem antrenori nepricepuți. Suntem la pământ!

Lui Rădoi nu i-a ieșit nimic! Aveam încredere în el, dar nu i-a ieșit nimic. Sunt dezamăgit. Dacă nu câștigăm cu Islanda, care e în reconstrucție… Nu se poate așa ceva. E incredibil. Rădoi pleacă sigur! Rămâne cu Liechtenstein, ca să-și termine contractul. Probabil are clauze în contract. Calificarea s-a terminat! Nu ai valoare în echipă! Doar Hagi joacă bine și nici el nu e titular mereu”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

România – Islanda 0-0. Un egal cât o nouă calificare ratată

România a început curajos meciul cu Islanda. Cea mai mare ocazie a tricolorilor a venit de la Florin Tănase, care a deviat pe spate la un corner, dar în drumul balonului s-a aflat, neinspirat, Alin Toșca, care a trimis mingea peste poartă.

Au ratat și islandezii ocaziile lor în prima repriză. Cea mai mare a avut-o decarul Gudmundson, care a șutat puțin pe lângă poarta lui Niță după ce l-a fentat pe Cicâldău.

Reclamă

Islanda a început mai tare repriza a doua și a ratat o ocazie mare la un corner, când Ianis Hagi a respins mingea chiar de pe linia porții. Același Ianis Hagi a fost protagonistul celei mai mari ocazii a meciului, în minutul 85, când a șutat în bară, de la distanță.

După 0-0 cu Islanda, România nu mai este la mâna ei pentru calificarea la baraj. Tot azi, Macedonia de Nord a învins Armenia cu 5-0. Asta înseamnă că tricolorii au nevoie de o victorie cu Liechtenstein, în timp ce Islanda trebuie să încurce Macedonia în ultima etapă.

Clasamentul în grupa J

  1. Germania, 24 puncte, 9 meciuri
  2. Macedonia de Nord, 15 puncte, 9 meciuri
  3. România, 14 puncte, 9 meciuri
  4. Armenia, 12 puncte, 9 meciuri
  5. Islanda, 9 puncte, 9 meciuri
  6. Liechtenstein, 1 punct, 9 meciuri

Ultima etapă programează, la 14 noiembrie, partidele Liechtenstein – Romania, Armenia – Germania şi Macedonia de Nord – Islanda, toate de la ora 19.00.

Reclamă 4 / 0/3

Ce o poate aștepta pe România la barajul pentru CM 2022

La Cupa Mondială merg direct câştigătoarele celor 10 grupe din preliminarii. Pentru celelalte trei locuri disponibile Europei vor lupta cele 10 ocupante ale locurilor secunde, plus cele mai bune două câştigătoare de grupe în Liga Naţiunilor care nu se află pe primele două poziţii în grupele preliminariilor CM. Tragerea la sorţi a barajului este programată la 26 noiembrie.

La barajul pentru CM vor participa 12 echipe, în 24 sau 25 martie 2022. Din cele 12 echipe la baraj, primele şase pe baza punctajului joacă primul baraj, într-o singură manşă, pe teren propriu. Celelalte patru echipe care vin de pe locul 2 în grupe plus cele două câştigătoare de grupe Liga Naţiunilor joacă meciul în deplasare.

În cazul calificării, cel mai probabil România nu va fi cap de serie, aşadar va disputa primul baraj în deplasare. Apoi, dacă vor învinge în primul baraj, tricolorii vor întâlni în barajul final câştigătoarea dintr-o partidă care pune faţă în faţă un cap de serie şi o echipă din locurile 7-12 în topul pentru baraj. Se va juca fie pe teren propriu, fie în deplasare, prin tragere la sorţi, într-o singură manşă, la 28 sau 29 martie 2022.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și