Închide meniul

România – Islanda 0-0 | Mirel Rădoi, răspuns tranşant după ce Ciprian Marica i-a cerut demisia. „Să-i abandonez?”. Cine stă pe bancă la meciul cu Liechtenstein

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2021, 1:08

România – Islanda 0-0 | Mirel Rădoi, răspuns tranşant după ce Ciprian Marica i-a cerut demisia. „Să-i abandonez?. Cine stă pe bancă la meciul cu Liechtenstein

Mirel Rădoi a fost selecţionerul României

AS.ro

  • România – Islanda 0-0
  • Răspunsul lui Mirel Rădoi pentru Ciprian Marica

Rădoi a avut o reacţie imediată şi a avut un mesaj pentru fostul său coechipier de la naţională. L-a asigurat că nu se pune problema să plece înaintea ultimului meci din grupă, cel cu Liechtenstein. Şi-a explicat şi decizia de a-şi duce contractul la bun sfârşit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, prima reacţie după ce Ciprian Marica i-a cerut să demisioneze

Serios? Chiar înainte de meci băiatul de la prima poartă mi-a spus că până şi Ciprian Marica, care mă contesta până acum, a spus că ar fi cea mai mare greşeală să plec (n.r zâmbeşte). Aaa… ok. O să mai rămân şi în meciul din Liechtenstein… sau dacă vrea nea Mihai să vină în locul meu… Sigur el a fost (n.r. ar fi dat indicaţii din tribună)? Să nu mă iau de el degeaba

În momentul ăsta, când jucătorii au cea mai mare nevoie de cineva, eu ce să fac, să-i abandonez? Am stat doi ani şi acum îi las la greu? Nu! Terminăm împreună. Eu ştiu acum prin ce trec ei şi meciul din seara asta îi va chinui toată viaţa„, a declarat Mirel Rădoi.

Reclamă

Contractul lui Mirel Rădoi se încheie la sfârşitul acestei luni. El a anunţat, după victoria cu Armenia, că nu va mai semna o nouă înţelegere. Chiar dacă au apărut zvonuri că ar putea fi întors din drum, selecţionerul a lăsat de înţeles că nu se pune cazul de aşa ceva.

Nu sunt foarte sigur (n.r. despre a-şi continua proiectul început). Pare se înţelege că doar eu gândesc în felul ăsta şi nu e corect… sunt alţi foarte mulţi antrenori care gândesc în felul ăsta, ca profil ofensiv, sau să dezvolte un joc spectaculos. Din punctul ăsta de vedere nu cred că eu aş putea fi singurul ales. Dacă se dorea probabil un proiect pe termen lung, probabil şi durata contractului era alta„, a precizat Rădoi.

Reclamă
Citește și:

Ciprian Marica i-a cerut demisia lui Mirel Rădoi

Ciprian Marica a lansat un atac la selecţionerul României. A cerut ca Rădoi să plece încă dinaintea meciului cu Liechtenstein.

Vorbeam de lucrurile negative pe care le sesizam înaintea partidei. În principal selecţionerul care a zis că pleacă. Să plece acum, de ce să mai stea? Dacă suntem bărbaţi! Ce înseamnă o declaraţie aruncată în neant. Eram la mâna noastră. Am avut şansa în mână, a depins de noi. Uite că ni le facem singuri. E un dezastru!

Teoretic mai avem o şansă, dar nu mai suntem la mâna noastră. Nu am văzut determinare, nu am văzut ambiţie. Foarte puţin, previzibil. E circ în tot ceea ce înseamnă Federaţie„, a răbufnit Ciprian Marica la Pro TV după România – Islanda 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Ciprian Marica, înainte de Columbia - România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): "Va fi ca la EURO, vom suferi"
AntenaPLAY • 26 mart., 13:43
Ciprian Marica, înainte de Columbia – România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): „Va fi ca la EURO, vom suferi”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”