Închide meniul

România – Islanda | „Ce făceai tu fără mine la Istanbul?” Dialog fabulos între Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Românii de la Galatasaray și-au făcut deja planul pentru Mondial

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 16:31

România – Islanda | „Ce făceai tu fără mine la Istanbul? Dialog fabulos între Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Românii de la Galatasaray și-au făcut deja planul pentru Mondial

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldăy, dialog fabulos

FRF TV

Primul care a ajuns la formația Cim Bom a fost Alexandru Cicâldău, transferat la finalul lunii iulie de la Universitatea Craiova pentru 6,5 miioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, dialog fabulos despre Galatasaray

La aproape o lună după transferul lui Cicâldău, avea să aterizeze la Istanbul și Olimpiu Moruțan, venit de la FCSB pentru 3,5 milioane de euro + bonusuri.

Cei doi foști rivali din Liga 1 se simt excelent la Galatasaray și au dezvăluit, pentru FRF TV, că speră să joace multe meciuri împreună în tricoul formației Cim Bom.

Moruțan: „Când o să ajungi la altă echipă, o să aștepți așa cum m-ai așteptat la Galatasaray?”

Cicâldău: „Eu sper să rămânem amândoi la Galatasaray cât mai mult timp”

Reclamă

Moruțan: „Domane ajută!”

Moruțan: „Ce făceai tu fără mine singur la Istanbul?”

Cicâldău: „Sincer nu știu, dar de când ai venit și tu la Istanbul altfel ne descurcăm amândoi. E mai ușor pentru amândoi!”

Reclamă 4 / 0/3

Trei goluri și un assist are Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Aceleași cifre le are și Alexandru Cicâldău.

Moruțan și Cicâldău și-au făcut planul pentru Mondial

România are nevoie de 6 puncte în meciurile cu Islanda și Liechtenstein ca să fie sigură de calificarea la baraj. Dacă tricolorii ajung la Mondial, Moruțan și Cicâldău știu deja cu cine vor sta în cameră în Qatar.

Cicâldău: „Dacă ne calificăm la Mondial, stai cu mine în cameră sau stai cu vreun coleg de la fosta ta echipă?”

Moruțan: „Sper să ne calificăm în primul rând, după aia o să vedem acolo cu cine ne punem în cameră. Dacă ne calificăm, stau cu tine”.

Joi, 11 noiembrie se joacă România – Islanda, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua, iar duminică, 14 noiembrie: Liechtenstein – România, de la ora României 19:00, la Vaduz.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și