Închide meniul

România – Islanda | Ianis Hagi promite să-i ducă pe tricolori la baraj. Strigăt de luptă înaintea „finalei” de pe Ghencea. „Vom fi pregătiți!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2021, 17:12

România – Islanda | Ianis Hagi promite să-i ducă pe tricolori la baraj. Strigăt de luptă înaintea „finalei de pe Ghencea. „Vom fi pregătiți!

Ianis Hagi, mesaj pentru "tricolori" înainte de România - Finlanda

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

România are șanse mai mari ca niciodată să prindă barajul de calificare la CM 2022. Ca să fie sigură de îndeplinirea obiectivului, naționala lui Mirel Rădoi trebuie să obțină 6 puncte în meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, mesaj de luptă înainte de România – Islanda

Ianis Hagi, unul dintre liderii echipei naționale a dat asigurări că tricolorii sunt pregătiți să înfruntre orice scenariu.

„O să fie un meci dificil, mai ales că ei vin mai relaxați decât meciul din tur, presiunea nu mai ește așa mare pe umerii lor. Dacă vin și jucători noi să joace, clar că o să vină să demonstreze pentru echipa națională și să confirme convocăriile pe care doar ce le-au primit de la antrenor. O să fie puțin mai relaxați și de asta cred că va fi un meci dificil”, a spus Ianis Hagi, potrivit frf.ro.

România este pe locul secund în grupă, cu 13 puncte, la o singură lungime în fața Macedoniei de Nord și a Armeniei. Islanda, pe de altă parte, nu mai are șanse să ajungă la Mondial, fiind abia pe poziția a cincea, cu 8 puncte.

„Noi, clar, presiunea este pe noi. Dar cred că astea sunt momentele unde fotbaliștii iubesc și visează la presiunea asta, să joace în asemenea meciuri decisiv”, a mai spus fiul „Regelui”.

Reclamă

Naționala României a înregistrat un singur eșec în ultimele cinci meciuri din această campanie de calificare. Tricolorii au cedat cu Germania, scor 1-2, dar au urcat pe locul secund după victoria cu Armenia, scor 1-0. În septembrie, România le-a învins pe Islanda și Liechtenstein, 2-0 în ambele meciuri, și a remizat cu Macedonia de Nord, 0-0.

„Dacă tot nu ne-am mai calificat de atât de mult timp la mondial, cred că e un meci în care trebuie să ne facem datoria, să ascultăm ce spune Mister și să aplicăm pe teren. Așa cum am făcut în ultimele două luni, cred că vom fi pregătiți din toate punctele de vedere să scoatem un rezultat bun”, a încheiat Ianis Hagi.

Citește și:

Lotul României pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein

Mirel Rădoi a anunţat lista cu lotul cu care va aborda meciurile cu Islanda şi Liechtenstein. Pe lista completă se află şi tânărul jucător al Farului, Enes Sali, care a fost convocat în premieră la naţionala mare, deşi abia şi-a făcut debutul în Liga 1.  Enes Sali are doar 15 ani.

Reclamă 4 / 0/3

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 11/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 1/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 14/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 4/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 68/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 19/2), Adrian Rus (Fehérvár | Ungaria, 9/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 7/0), Virgil Ghiță (Farul Constanța, 1/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 27/1), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 20/0)

MIJLOCAȘI: Dragoș Nedelcu (Fortuna Düsseldorf | Germania, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 35/2), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 18/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga | Cehia, 52/11), Olimpiu Moruțan (Galatasaray | Turcia, 1/0), Ianis Hagi (Rangers | Scoția, 22/2), Florin Tănase (FCSB, 9/1), Dennis Man (Parma | Italia, 12/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 49/6), Enes Sali (Farul Constanța, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Reading | Anglia, 24/8), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 11/1), Denis Alibec (CFR Cluj, 20/2)

Joi, 11 noiembrie se joacă România – Islanda, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua, iar duminică, 14 noiembrie: Liechtenstein – România, de la ora României 19:00, la Vaduz.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și