Închide meniul
VIDEO

România – Islanda | ”Show la finalizare pentru calificare!” ”Tricolorii”, gata să le ”rupă” plasa nordicilor. Alex Maxim și Denis Alibec s-au întrecut în execuții spectaculoase

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 noiembrie 2021, 18:14

România – Islanda | ”Show la finalizare pentru calificare!” ”Tricolorii”, gata să le ”rupă” plasa nordicilor. Alex Maxim și Denis Alibec s-au întrecut în execuții spectaculoase

România și-a aflat adversarii din UEFA Nations League

Profimedia

”Tricolorii”, gata să le ”rupă” plasa nordicilor în România – Islanda

Naționala României a înregistrat un singur eșec în ultimele cinci meciuri din această campanie de calificare, iar ”tricolorii” lui Mirel Rădoi sunt la două victorii distanță de barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci de luna aceasta, cel cu Islanda, se va disputa pe Ghencea, iar internaționalii români sunt gata să facă spectacol. La ultima sesiune de antrenament, Alex Maxim și Denis Alibec s-au întrecut în execuții spectaculoase.

România este pe locul secund în grupă, cu 13 puncte, la o singură lungime în fața Macedoniei de Nord și a Armeniei. Islanda, pe de altă parte, nu mai are șanse să ajungă la Mondial, fiind abia pe poziția a cincea, cu 8 puncte.

”Tricolorii” au cedat cu Germania, scor 1-2, dar au urcat pe locul secund după victoria cu Armenia, scor 1-0. În septembrie, România le-a învins pe Islanda și Liechtenstein, 2-0 în ambele meciuri, și a remizat cu Macedonia de Nord, 0-0. 

Reclamă

Mirel Rădoi pregătește tactica pentru „finala” de pe Ghencea

România are șanse mai mari ca niciodată să prindă barajul de calificare la CM 2022. Ca să fie sigură de îndeplinirea obiectivului, naționala lui Mirel Rădoi trebuie să obțină 6 puncte în meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

Chiar dacă la început s-au aflat pe teren 25 din cei 26 de jucători convocați, aceștia au fost rapid împărțiți în grupuri funcție de când și cât au evoluat la echipele de club în ultima etapă, informează FRF.

O parte dintre tricolori a intrat în program de refacere, iar cealaltă a lucrat mai multe exerciții fizice și tactice împreună cu staff-ul lui Mirel Rădoi. Ar putea fi printre ultimele sale antrenamente la echipa națională, după ce a anunțat că pleacă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și