Închide meniul
Foto

România – Israel | Imagini de la antrenamentul echipei naționale. „Tricolorii”, gata să obțină cele 3 puncte

Alex Ioniță Publicat: 8 septembrie 2023, 20:44

Reclamă
România – Israel | Imagini de la antrenamentul echipei naționale. „Tricolorii”, gata să obțină cele 3 puncte

România - Israel Imagini de la antrenamentul echipei naționale

Jucătorii echipei naționale, la antrenament / Antena Sport

România – Israel | Imagini de la antrenamentul echipei naționale. Elevii lui Edi Iordănescu s-au pregătit la baza de antrenament, înaintea partidei cu selecționata din Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre România și Israel va avea loc pe 9 septembrie, de la ora 21:45. După acest meci urmează duelul cu Kosovo, de pe 12 septembrie, tot de la 21:45, care se va vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

România – Israel | Imagini de la antrenamentul echipei naționale. Edi Iordănescu și-a testat abilitățile alături de jucători

În decursul zilei de astăzi, „tricolorii” au efectuat un antrenament, înaintea partidei cu Israel, care va avea loc mâine, pe Arena Națională. Elevii lui Edi Iordănescu se pregătesc intens, pentru a obține cele 3 puncte din această partidă.

Jucătorii echipei naționale se pregătesc la toate capitolele, atât cele fizice, cât și cele tactice. De asemenea, Edi Iordănescu și-a testat abilitățile alături de fotbaliștii pe care îi pregătește și a oferit o serie de centrări, în cadrul aceluiași antrenament.

Înainte de „dubla” cu Israel și Kosovo, România ocupă locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, cu 8 puncte în 4 meciuri jucate. Până în momentul de față, doar selecționata noastră și Elveția nu au fost învinse în cadrul meciurilor jucate în această grupă.

Reclamă

Clasamentul din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024:

  1. Elveția – 10 puncte
  2. România – 8 puncte
  3. Israel – 7 puncte
  4. Belarus – 3 puncte
  5.  Kosovo – 3 puncte
  6.  Andorra – 1 puncte

Nicolae Stanciu vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo: „Ne dorim să luăm 6 puncte în această dublă”

Nicolae Stanciu vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo. România – Israel se joacă sâmbătă, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în timp ce meciul cu Kosovo se dispută marţi, tot de la ora 21: 45 şi tot pe Arena Naţională.

„Sunt destul de optimist. Rezultatele de până acum mă fac să fiu aşa. Ştiu ce putem face ca grup, ca echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Aşteptăm aceste două meciuri cu încredere şi suntem foarte motivaţi să le câştigăm pentru că toţi suntem conştienţi că sunt meciurile decisive. Dacă reuşim să trecem peste ele şi să luăm 6 puncte vom face un pas mare spre îndeplinirea obiectivului.

Suntem în grafic. Cred eu că puteam fi şi mai bine. Aici mă refer la meciul din Kosovo, dar având în vedere condiţiile în care s-a jucat acea partidă zic eu că suntem ok.

Am reuşit să facem egal şi cu Elveţia, care e o echipă extrem de puternică. Suntem bine, deocamdată suntem pe loc de calificare şi sper să rămânem acolo până la finalul campaniei”

Nicolae Stanciu: „E foarte bine că jucăm pe Arena Naţională”

„Grupul (n.r.: îi dă încredere), este unul foarte puternic, unit. Avem jucători cu foarte multă calitate, toţi avem o anumită experienţă la nivel internaţional, chiar şi cei mai tineri. Atmosfera de aici este una foarte-foarte bună şi asta mă face să cred că am progresat de la acţiune la acţiune şi putem să progresăm încă foarte-foarte mult.

Este un lucru foarte bun (n.r.: că meciurile se dispută pe Arena Naţională), chiar dacă ştiu că mulţi suporteri îşi doresc să jucăm şi în alte oraşe din ţară. Cred eu că este un lucru bun pentru că este cel mai mare stadion din ţară. Cu siguranţă va fi arhiplin şi lucrul acesta ne va ajuta.

Îmi doresc să vină să umple stadionul pentru că, chiar dacă am enorm de multe meciuri la echipa naţională, nu ştiu dacă am jucat vreodată cu casa închisă. Cred eu că acum va fi diferit pentru că suntem într-un moment bun. Suntem pe finalul acestei campanii şi avem nevoie de susţinerea lor.

Cred că i-am adus şi mai aproape pe fani cu rezultatele din ultimele luni. Îi aşteptăm în număr cât mai mare şi sper ca, la final, să ne bucurăm împreună după meci.

Reclamă

Suntem neînvinşi, ne dorim să rămânem la fel şi să luăm 6 puncte în această dublă cu Israel şi Kosovo. Dacă vom câştiga aceste meciuri vom fi în mare proporţie calificaţi pentru Euro”, a declarat Nicolae Stanciu pentru FRF TV.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
Vezi toate știrile
Citește și