Închide meniul

România – Liechtenstein 2-0 | Tricolorii sunt deja cu gândul la meciul cu Macedonia de Nord! Adrian Rus: „Este ca şi o finală pentru noi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2021, 0:34

România – Liechtenstein 2-0 | Tricolorii sunt deja cu gândul la meciul cu Macedonia de Nord! Adrian Rus: „Este ca şi o finală pentru noi!

Adrian Rus, titularizat de Edi Iordănescu în România - Grecia 0-1

Profimedia

Adrian Rus, cu gândul la meciul cu Macedonia de Nord

La fel ca Mirel Rădoi, fundaşul îşi doreşte ca România să înscrie cât mai multe goluri în următoarele meciuri. Miercuri, România joacă cu Macedonia de Nord, în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă bucur că am câştigat, că am fost concentraţi. Sperăm să o ţinem tot aşa. Nu-mi amintesc să fi jucat cu o echipă care să fi stat atât de defensiv. Este o mândrie să îmi reprezint ţara, mă bucur că Mister a apelat la mine. Am vrut să înscriem mai multe goluri, dar din păcate nu am reuşit.

Sper să înscriem mai multe goluri cu Macedonia. Rezultatul din meciul Macedonia – Islanda ne-a avantajat, dar cel mai important a fost să ne facem noi jocul. În Macedonia este ca şi o finală pentru noi”, a spus Adrian Rus la finalul meciului, la ProX.

România – Liechtenstein 2-0. Premieră în actuala campanie: „tricolorii” au obţinut a doua victorie consecutivă

România – Liechtenstein 2-0. România a obţinut a doua victorie cu Mirel Rădoi pe bancă, o premieră în mandatul actualului selecţioner. Alin Toşca şi Cristi Manea au marcat golurile victoriei cu Liechtenstein.

Ca urmare a acestui rezultat, tricolorii ocupă locul trei în grupă, cu nouă puncte, cu trei mai puţine decât liderul Germania şi unul mai puţin decât Armenia.

Reclamă

În plus, la aproape doi ani de la ultimul meci cu fani ai României pe Arena Naţională, tricolorii au jucat având susţinerea suporterilor în tribune.

Clasamentul Grupei J:

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și