Închide meniul

România – Macedonia de Nord 3-2 | Ianis Hagi ne-a salvat! Primul gol pentru fiul "Regelui" la naționala de seniori

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2021, 20:48

România – Macedonia de Nord 3-2 | Ianis Hagi ne-a salvat! Primul gol pentru fiul "Regelui" la naționala de seniori

Hepta

Ianis Hagi, primul gol pentru echipa mare a României

România a condus ostilitățile pe Arena Națională pe toata durata partidei. Elevii lui Rădoi au condus cu 2-0, dar au avut un colaps inexplicabil. Macedonia a marcat două goluri în numai 86 de secunde!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eroul României a fost Ianis Hagi. Introdus pe teren în locul lui Tănase, fiul "Regelui" a ieșit la rampă când România avea mai mare nevoie. Ianis a înscris golul victoriei cu cinci minute înainte de final!

România – Macedonia de Nord 3-2 | Ianis Hagi i-a salvat pe tricolori

A fost primul gol la echipa mare a României pentru Ianis Hagi. El are 15 meciuri sub tricolor. Ianis a debutat în noiembrie 2018, într-un meci din Nations League cu Lituania.

Ianis Hagi are parte de cel mai bun sezon din carieră. Jucatorul lui Rangers are 7 goluri și 12 assist-uri în Scoția, fiind cel mai bun pasator al campionatului. Meciul cu Macedonia a fost al 39-lea din toate competițiile disputat de Ianis Hagi în actuala stagiune.

România – Macedonia de Nord 3-2 | Schimbare de generații la echipa națională

Națioanala s-a transformat sub comanda lui Mirel Rădoi. Selecționerul a reîmprospătat lotul tricolorilor, unde a adus mulți jucători pe care i-a pregătit la U21.

Reclamă

Toți cei trei marcatori din meciul cu Macedonia sunt la primul gol pentru echipa mare a României. Tănase, Mihăilă și Hagi nu vor uita victoria de pe Arena Națională!

Mihăilă a înscris superb, cu un sut care s-a oprit aproape de vinclu. Florin Tănase a fost cel care a deschis balul pe Arena Natională. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România - Macedonia de Nord 3-2
  • Gol decisiv înscris de Ianis Hagi

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și