Închide meniul

România – Macedonia de Nord 3-2 | Mihai Stoichiță răsuflă ușurat. "Surpriza serii a fost Macedonia!". Ce rezultat își dorește în meciul cu Germania

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2021, 21:11

România – Macedonia de Nord 3-2 | Mihai Stoichiță răsuflă ușurat. "Surpriza serii a fost Macedonia!". Ce rezultat își dorește în meciul cu Germania

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoichiță, primele concluzii după meciul cu Macedonia de Nord

Tricolorii au condus cu 2-0, dar adversarii au restabilit egalitatea cu două goluri marcate în două minute. Abia intrat pe teren, fiul "Regelui" a stabilit rezultatul final cu cinci minute înainte de final. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România, victorie cu Macedonia de Nord pe Arena Națională

Mirel Rădoi a avut noroc la revenirea surprinzătoare pe banca primei reprezentative. Selecționerul s-a vindecat în timp record de Covid-19 și a avut două teste negative. După meci, Mihai Stoichiță s-a declarat surprins de evoluția adversarilor.

"Pentru mine Macedonia a fost surpriza serii, nu mă așteptam să fie așa de echipă cu știința jocului, cu vână. În atac foarte bine. Credeam că nu o să ne pună ei probleme și că nu va fi un meci în care noi să ne chinuim. Meciul putea să aibă diferite turnuri.

Bine că am luat trei puncte, că am demonstrat că putem și să atacăm. Bine că cei care au dat golurile sunt jucătorii care au apărut în echipa națională în ultima vreme. 

Ar trebui să ne bucurăm că valul nou de jucători confirmă. Mai trebuie puse multe lucruri la punct, e bine că Mirel a revenit la echipă. Noi am lucrat la psihic, la moral…e importantă prezența antrenorului pe bancă", a declarat directorul tehnic al FRF pentru Digi Sport.

Reclamă

Pentru tricolori urmează un nou duel pe Arena Națională. Duminică primesc vizita noului lider al grupei J, Germania. Starurile lui Joachim Low au învins-o cu 3-0 pe Islanda. Într-un alt meci din grupă, Armenia a câștigat la limită, cu 1-0, pe terenul celor din Liecthenstein.

"Eu am spus-o înainte de joc. Un meci nul cu Germania l-aș considera ca pe o victorie. Noi uităm că suntem într-un moment de reconstrucție. Diferența dintre campionatul din Germania și cel din România este enormă. Realist vorbind, 7 puncte din cele 3 meciuri ar fi foarte bune din meciul cu noi.

Eu cred că Mirel va fi mult mai precaut la meciul cu Germania. Contraatacul va fi arma pentru acea partidă", a mai spus Stoichiță.

Reclamă 4 / 0/3

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

25 martie: România – Macedonia de Nord 1-1
28 martie: România – Germania, ora 21:45
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și