Închide meniul

România – Macedonia de Nord 3-2 | Răzvan Marin, şocat de minutul halucinant în care am luat două goluri. "Dacă vrem să facem ceva în grupa asta, trebuie să nu mai avem astfel de momente"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 5:20

România – Macedonia de Nord 3-2 | Răzvan Marin, şocat de minutul halucinant în care am luat două goluri. "Dacă vrem să facem ceva în grupa asta, trebuie să nu mai avem astfel de momente"

Hepta

Răzvan Marin trage un semnal de alarmă

Răzvan Marin ne atrage atenţia că nu putem repeta aceste greşeli şi în continuarea parcursului din Grupa J. Duminică, pe Arena Naţională vine Germania, care s-a distrat cu Islanda în primul duel (3-0).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Macedonia de Nord 3-2 | Răzvan Marin: Dacă vrem să ne calificăm și să facem ceva în grupa asta, trebuie să nu mai avem astfel de momente

"Dacă vrem să ne calificăm și să facem ceva în grupa asta, trebuie să nu mai avem astfel de momente. Mă refer aici la toată echipa, și la mine. Ne-am pierdut puțin capul, cel mai important este că am reglat-o pe final. Astfel de momente n-ar trebui să se mai întâmple. Știm cu toții ce fel de echipă este Germania.

Eu îmi doresc foarte mult să scoatem un rezultat pozitiv, important este să avem încredere în noi. Cred că putem scoate patru puncte din următoarele două meciuri. Am încredere în colegii mei, cred că putem obține un rezultat pozitiv cu Germania", a spus Răzvan Marin, după victoria cu Macedonia de Nord.

Debut cu victorie în calificările la CM 2022

România a învins Macedonia de Nord, cu 3-2, pe Arena Naţională, în prima etapă a grupei J din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022. Naţionala tricoloră a condus cu 2-0 şi a fost egalată apoi cu goluri înscrise într-un interval de două minute, dar Ianis Hagi a reuşit să aducă victoria înscriind spre final.

În celelalte meciuri ale grupei, Germania a învins Islanda cu 3-0, iar Armenia s-a impus în Liechtenstein, cu 1-0. La finalul primei etape, suntem pe locul 2 în Grupa J, după Germania.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și