Închide meniul

România – Norvegia a fost anulat! Bomba de la miezul nopții. Haaland, blocat în ţara natală de autorităţi

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 14 noiembrie 2020, 20:03

România – Norvegia a fost anulat! Bomba de la miezul nopții. Haaland, blocat în ţara natală de autorităţi

profimediaimages

Romania-Norvegia ar putea să nu se mai joace

UPDATE 23:00: România – Norvegia a fost anulat. Autorităţile nu le permit jucătorilor norvegieni să facă deplasarea în ţara noatră. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"UEFA ne-a informat că “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa”, a anunţat FRF.

UPDATE 17.40: Situaţia meciului România – Norvegia este în continuare incertă. "Autoritățile norvegiene NU au comunicat federatiei de la Oslo nimic. Situația este exact cea redata in ultima postare a noastră. Niciun update, in nicio direcție. Reprezentantul UEFA la partida pe zona media a confirmat aceasta realitate. Cum vom avea informații reale și oficiale, vom publica indiferent de oră", transmite FRF.

UPDATE 17.05: România – Norvegia se joacă. Autorităţile norvegiene şi-au acordul ca starurile nordice să facă deplasarea în România. Nordicii vor ajunge în această seară în România. 

UPDATE 16.50: Federaţia Norvegiană de Fotbal a şters anunţul prin care susţinea că echipa poate face deplasarea în România. 

Reclamă

UPDATE 16:05: Nordicii au făcut o solicitare pentru a putea face deplasarea în România. Scrisoarea deschisă a fost publicată pe site-ul Federaţiei de Fotbal din Norvegia (NFF). 

"După ce ne-am întâlnit cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, NFF a trimis o scrisoare în care au fost interpretate regulamentările. Astfel, s-a decis ca delegaţia naţionalei să poată face deplasarea în România şi Austria", se anunţă într-un comunicat.

Reclamă 4 / 0/3

România riscă să nu mai dispute meciul de mâine, cu Norvegia, din Liga Naţiunilor. Direcţia de Sănătate din Norvegia nu a permis deplasarea echipei naţionale în România. 

Decizia a fost anunţată în această dimineaţă, scrie site-ul Federaţiei de la Oslo. Oficialii norvegieni au trimis de urgenţă o scrisoare către Ministerul Sănătăţii.

Apelul făcut de preşedintele Federaţiei din Norvegia

"Dacă nu călătorim, pierdem ocazia de a ajunge într-o grupă favorabilă în preliminariile Cupei Mondiale. Pierdem şi şansa unui triumf în grupa de Liga Naţiunilor, care poate aduce promovarea în Liga A şi sansa de a întâlni oponenţi mai atrăgători.

Acest lucru are consecinţe financiare foarte mari pentru noi. În plus, nu vom putea participa la meciurile obligatorii la care ne-am angajat. Este o situaţie foarte dificilă", a transmis preşedintele Terje Svendsen. 

Norvegienii au fost testaţi de patru ori

Jucătorii nordici au fost testaţi de patru ori de la sosirea în Norvegia. Ultima acţiune a avut loc vineri seara. Cele 39 de rezultate au fost negative, se mai arată în comunicat.

"În calitate de jucători de fotbal, am trăit în carantină timp de șase luni. Facem tot ce putem pentru a continua fotbalul. Aceste meciuri înseamnă foarte mult pentru noi", a fost mesajul semnat de jucătorii Stefan Johansen și Martin Odegaard.

Un jucător norvegian, infectat cu coronavirus

Meciul amical pe care Norvegia trebuia să-l dispute miercuri, contra Israelului, a fost amânat, după ce Omar Elabdellaoui a fost testat pozitiv la testele pentru coronavirus.

Reclamă
Recomandări
  • Norvegia nu face deplasarea în România
  • Lotului Norvegiei, blocat din cauza pandemiei de Covid-19
  • UEFA a anunţat că partida a fost anulată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și