Închide meniul

România U21 a aterizat în Ungaria, înainte de Euro 2021! Singurii doi jucători care nu au ajuns încă sub comanda lui Adi Mutu

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 9:34

România U21 a aterizat în Ungaria, înainte de Euro 2021! Singurii doi jucători care nu au ajuns încă sub comanda lui Adi Mutu

frf.ro

România lui Adi Mutu a ajuns în Ungaria

  • România U21 a aterizat deja la Budapesta
  • Adrian Mutu ţine azi prima şedinţă de pregătire

Singuruele excepţii sunt Radu Drăguşin şi Alexandru Paşcanu. Cei doi se vor alătura lotului abia luni, ei având meciuri oficiale de disputat duminică, pentru echipele de club. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Discursul lui Adi Mutu înaintea Campionatului European 2021

Selecţionerul Adrian Mutu i-a adunat pe jucătorii naţionalei U21 în jurul său şi le-a ţinut un discurs motivaţional înainte de turneul din Ungaria, acolo unde vom întâlni în grupele competiţiei ţara gazdă, Olanda şi Germania. 

Reclamă

"Știu că veniți din momente diferite, unii sunteți euforici, dați goluri la echipele de club, alții, mai puțin, nu aveți victorii sau nu prea jucați. De aceea, toate lucrurile acestea, pozitive și negative, trebuie lăsate la această poartă, nu contează. Under 21 e altceva, Campionatul European e unic, îți dă multă responsabilitate și mai mare importanță. Veți vedea peste ani ce se va întâmpla dacă vom avea rezultatele pe care ni le dorim.

Valoarea voastră ca jucători de fotbal nu stă în perioada de formă actuală, stă în constanță și în trofee. Când cineva te măsoară cine ești se uita la statistică ori la trofee. Dacă nu le ai, vei fi doar un jucător care joacă fotbal. Așa cum am mai zis, încrederea mea în voi este dincolo de cer, foarte mare, de aceea vă cer foarte mult.

Reclamă

Cu cât aveți mai multe rezultate, cu atât pretențiile cresc și trebuie să muncești mai mult. Lăsați totul deoparte, concentrați-vă pentru că a ieși din grupe e un obiectiv intermediar la cel principal. A merge la EURO nu înseamnă a merge în vacanță și a ne simți împliniți că suntem acolo. Gândiți-vă, înainte de meciul cu Danemarca, tensiunea cu care ați jucat, ambiția… La Euro toate meciurile sunt așa. Primul, cu Olanda, și până în finală, toate meciurile sunt așa.

Atitudinea voastră trebuie să fie din ce în ce mai bună, concentrarea să fie din ce în ce mai mare, pe măsură. Voi sunteți buni, dar și ei sunt buni. Nu mai jucăm cu Malta sau Finlanda, întâlnim echipe ca noi, iar eu știu că sunteți în stare să arătați că sunteți cei mai buni. E un moment unic pentru voi, veți vedea ce importanță vă va da acest turneu final ca fotbaliști, pe viitor.

Concentrați-vă, adunați-vă! Suntem România, dar echipa o formăm noi prin modul în care vă concentrați și sunteți atenți. Și nu uitați că sunteți cei mai buni! Am jucat cu Danemarca, o echipă foarte bună, și a stat cu fundul în poartă 90 de minute, n-a ieșit de acolo. Nu vă stă nimeni în față, credeți-mă! Mai aveți puțin până veți juca la turneul final. Lăsați tot, uitați de echipele de club, aici sunteți la echipa națională a României, e altceva, e mult peste!”, a fost mesajul de încurajare al lui Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Programul României la EURO U21

România va disputa în această lună cele trei meciuri din faza grupelor la turneul final găzduit de Ungaria şi Slovenia. În premieră, fazele eliminatorii vor loc în altă perioadă: 31 mai şi 6 iunie 2021.

  • 24 martie 2021: România – Olanda, ora 22:00 (Budapesta)
  • 27 martie 2021: Ungaria – România, ora 19:00 (Budapesta)
  • 30 martie 2021: Germania – România, ora 19:00 (Szekesfehervar)

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Fotbal extern • 11:23
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul
Liga 1 • 12 apr., 12:30
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon
Liga 1 • 9 apr., 18:01
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon: „E revelaţia echipei”
Adrian Mutu şi Gică Hagi cer o "revoluţie" în Liga 1!
Liga 1 • 9 apr., 14:30
Adrian Mutu şi Gică Hagi cer o „revoluţie” în Liga 1! Măsura radicală care ar îmbunătăţi fotbalul românesc: „Mi-a dat dreptate”