Închide meniul

România U21 – Germania U21 0-0 | Adrian Mutu, la ora adevărului! De ce au fost rezerve Ciobanu şi Moruţan în meciul decisiv şi care a fost, de fapt, planul "Briliantului"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2021, 18:42

România U21 – Germania U21 0-0 | Adrian Mutu, la ora adevărului! De ce au fost rezerve Ciobanu şi Moruţan în meciul decisiv şi care a fost, de fapt, planul "Briliantului"

profimediaimages.ro

Adrian Mutu a dezvăluit planul din meciul cu Germania U21

"Briliantul" a dezvăluit că Andrei Ciobanu şi Olimpiu Moruţan nu au jucat încă din primele minute cu nemţi pentru că au fost odihniţi după partidele de foc cu Olanda şi Ungaria. De asemenea, selecţionerul a explicat şi cum a gândit meciul decisiv cu Germania. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am schimbat pentru că a fost un turneu greu şi era greu să încep cu acelaşi 11 şi în meciul cu Germania. Ideea a fost să intru cu 3 mijlocaşi proaspeţi, să suţin mijlocul. Ideea a fost să rezistăm cât mai mult şi să dăm lovitura pe final. 

A fost o risipă extraordinară de energie a băieţilor atât în primul meci, cu Olanda, cât şi în al doilea. Băieţii erau fizic obosiţi. Să nu uităm că mulţi dintre ei au avut şi meciuri cu 2-3 zile înainte de a ajunge la lot. Ritmul a fost infernal, ritmul în acest Campionat European mult mai bun. Noi am terminat meciul cu Germania cu doi jucători de 2002.

Nu am reuşit, am fost aproape. Asta este. Trebuie să ridicăm capul. Cred că suporterii sunt mândri. V-am spus că nu am venit în vacanţă!", a declarat Adrian Mutu la conferinţa de presă de la finalul meciului.

România U21 – Germania U21 0-0 | Am dat-o bara-bara cu nemţii! Noi am rămas pe bară după un meci în care am luptat până în ultima secundă

România a încheiat la egalitate meciul cu Germania, scor 0-0, aceasta fiind ultima partidă din Grupa A de la EURO U21. Tricolorii aveau nevoie de victorie sau de o remiză cu scorul de 2-2 pentru a se califica în sferturile de finală.

Reclamă

Elevii lui Mutu au început tare meciul decisiv cu nemţii. Alex Măţan a trimis un şut puternic în primele minute, însă bara a salvat-o pe Germania. Tot în prima repriză, Alex Paşcanu a avut o prestaţie excelentă şi intervenit decisiv în mai multe rânduri.

În a doua jumătate a meciului, Germania a primit lovitură de la 11 metri, în minutul 70, după ce Oaidă a atins mingea cu mâna. Nmecha a executat două minute mai târziu, însă tricolorii au fost salvaţi de bară!

Chiar dacă au făcut tot posibilul pentru a obţine victoria, tricolorii lui Mutu au remizat cu nemţii şi au ratat biletele pentru sferturile de finală. Olanda, care a învins-o cu 6-1 pe Ungaria, şi Germania merg în următoarea fază a competiţiei, în timp ce parcursul României se opreşte aici. Două remize şi o victorie a reuşit reprezentativa de tineret în cele 3 meciuri din faza grupelor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România U21 - Germania U21 0-0
  • Adrian Mutu şi-a dezvăluit planul

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum arată Adrian Mutu, după implantul de păr
Extra • 17 apr., 18:42
FOTO
Cum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul
Liga 1 • 12 apr., 12:30
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon
Liga 1 • 9 apr., 18:01
Adrian Mutu a spus cine jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în acest sezon: „E revelaţia echipei”