Închide meniul

România U21 – Germania U21 0-0 | Am dat-o bara-bara cu nemţii! Noi am rămas pe bară după un meci în care am luptat până în ultima secundă

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 16:40

România U21 – Germania U21 0-0 | Am dat-o bara-bara cu nemţii! Noi am rămas pe bară după un meci în care am luptat până în ultima secundă

profimediaimages.ro

România U21 - Germania U21 0-0

  • România U21 - Germania U21 0-0
  • Tricolorii au ratat calificarea în sferturi

Tricolorii lui Mutu au început tare meciul decisiv cu nemţii. Alex Măţan a trimis un şut puternic în primele minute, însă bara a salvat-o pe Germania. Tot în prima repriză, Alex Paşcanu a avut o prestaţie excelentă şi intervenit decisiv în mai multe rânduri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În a doua jumătate a meciului, Germania a primit lovitură de la 11 metri, în minutul 70, după ce Oaidă a atins mingea cu mâna. Nmecha a executat două minute mai târziu, însă tricolorii au fost salvaţi de bară!

Chiar dacă au făcut tot posibilul pentru a obţine victoria, tricolorii lui Mutu au remizat cu nemţii şi au ratat biletele pentru sferturile de finală. Olanda, care a învins-o cu 6-1 pe Ungaria, şi Germania merg în următoarea fază a competiţiei, în timp ce parcursul României se opreşte aici. Două remize şi o victorie a reuşit reprezentativa de tineret în cele 3 meciuri din faza grupelor.

Reclamă

ROMÂNIA U21 – GERMANIA U21 0-0

Min. 90+4: Fluier final. Meciul s-a încheiat 0-0.

Update: Olanda U21 – Ungaria U21 6-1. Maghiarii, făcuţi K.O!

Reclamă

Update: Olanda U21 – Ungaria U21 5-1. Batavii marchează din nou.

Min. 76: Adrian Petre este înlocuit cu Octavian Popescu.

Min. 75: Intervenţie incredibilă a lui Andrei Vlad!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Olanda U21 – Ungaria U21 4-1. România are nevoie de victorie sau de un rezultat de egalitate cu scorul de 2-2 pentru a se califica.

Min. 72: Nmecha a trimis în bară!

Min 70: Penalty pentru Germania. Arbitrul dictează lovitură de la 11 metri. Răzvan Oaidă a atins balonul cu mâna în interiorul careului.

Min. 65: Ciobanu a bătut din lovitură liberă, însă portarul advers nu a avut probleme.

Min. 57: Totul pe cartea atacului! Dulca este schimbat cu Olimpiu Moruţan.

Update: Olanda U21 – Ungaria U21 2-0. Batavii au majorat avantajul. Boadu a marcat din penalty.

Min. 46: A început repriza secundă. Adrian Mutu a mutat decisiv: Cătălin Itu a fost schimbat cu Andrei Ciobanu. 

Reclamă

Min. 45: Pauză în România U21 – Germania U21, scor 0-0.

Update: Olanda a deschis scorul în meciul cu Ungaria, prin De Wit, care a marcat în minutul 42. La acest scor, România nu se califică în sferturile de finală, primele două clasate fiind Germania şi Olanda. Tricolorii ar avea nevoie de o remiză, 2-2!

Min 41: Ștefan Vlădoiu are şi el o intervenţie decisivă. Fundaşul a oprit un atac periculos!

Min. 40: Cătălin Itu vede cartonaşul galben, chiar dacă nu a fost fault, iar tricolorul a atins mingea.

Min. 32: O nouă intervenţie a lui Vlad, la şutul lui Nmecha. Portarul de la FCSB pare a fi într-o formă de zile mari!

Min. 24: Ce intervenţie! Klimowicz a fost aproape de deschiderea scorului, însă Paşcanu a scos incredibil de pe linia porţii!

Min. 22: Nmecha a simulat fault în careu, în urma unui duel cu Paşcanu. Pe reluări s-a văzut clar că fundaşul tricolori nu l-a atins pe adversarul său.

Min. 21: Prima ocazie importantă a nemţilor. Berisha a trimis un şut, însă Andrei Vlad a prins fără emoţii.

Min. 5: Ce ocazie! Măţan a avut un şut excelent, însă a lovit bara!

Min. 3: Ocazie România. Ciobotariu a avut o lovitură de cap. Un fundaş advers a scos de pe linia porţii.

Min. 1: A început meciul!

România U21: Vlad – Vlădoiu, Pașcanu, Ciobotariu – Haruț, Itu, Dulca, Oaidă, Olaru – Adrian Petre, Mățan

Germania U21: Dahmen – Vagnoman, Pleper, Schlotterbeck, Raum – Maler, Dorsch, Baku – Berisha, Klimowicz, Nmecha

Chiar dacă un 2-2 ne-ar duce la braţ cu nemţii în sferturile de finală ale Euro 2021, Adrian Mutu vrea să pună tunurile pe panzere. "Nu ne facem calcule, nu le-am făcut nici la început, nu le facem nici acum, este ultimul meci din grupă, un meci important cu o echipă foarte bună, cu candidată la titlu, în opinia mea, aşa cum este şi Olanda. Cu o victorie suntem calificaţi, iar mâine vom merge pe o victorie, ca întotdeauna. Majoritatea fotbaliştilor e născută în 98, asta îi face fizic să fie mai puternici decât băieţii din echipa noastră. Au fost superiori întotdeauna la nivel fizic.

Am văzut meciurile lor din grupă, au demonstrat că sunt puternici nu numai cu Ungaria, când au avut un meci uşor, dar au demonstrat-o şi în meciul cu Olanda. Mă aştept la un meci greu, în care ei nu vor sta şi nu vor juca la meci egal şi vor dori să câştige. Pentur ambele echipe o să fie şi mai dificil din cauza oboselii, pentur că să joci cu copiii aceştia la trei zile nu e uşor, dar suntem gata de luptă, ne vom bate pentru fiecare minge şi sunte, gata să jucăm mâine la victorie. Marco Dulca şi Adi Petre sunt gata să intre în locul lui Marin şi al lui Ganea.", a  spus Adrian Mutu. 

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Scenariile calificării în sferturile Euro 2021

Înainte de ultima etapă din Grupa A, 3 echipe luptă pentru cele două locuri care duc în sferturile de finală. Olanda va juca împotriva Ungariei şi dacă nu va câştiga, atunci România şi Germania sunt deja calificate. Dar un succes al "Portocalei Mecanice" este rezultatul firesc, care însă complică toate calculele. 

În această situaţie, tricolorii merg mai departe cu o victorie sau un rezultat de egalitate cu cel puţin două goluri marcate. Mai jos, ai toate scenariile calificării. 

Victorie cu Germania. Ca să nu mai depindă de niciun calcul, tricolorii trebuie să învingă în ultimul meci al grupei.

Egal cu Germania. În acest scenariu, lucrurile se complică. Dacă Olanda învinge Ungaria, echipă fără şanse de calificare, vom avea trei echipe cu câte 5 puncte: România, Germania şi Olanda. Se va face un clasament în care vor conta meciurile directe. Toate sunt egale, la fel şi golaverajul, astfel încât vor fi decisive golurile marcate!

Înfrângere cu Germania. În acest scenariu, Olanda trebuie să piardă meciul cu Ungaria sau să facă egal.

Programul şi rezultatele României U21 la Euro 2021

Clasament Grupa A

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile