Închide meniul

România U21 – Olanda U21 | A vrut să îi arate lui Gigi că e Messi! Olimpiu Moruţan, aproape de un gol fantastic, deşi era înconjurat de 5 adversari

Antena Sport Publicat: 24 martie 2021, 19:17

Reclamă
România U21 – Olanda U21 | A vrut să îi arate lui Gigi că e Messi! Olimpiu Moruţan, aproape de un gol fantastic, deşi era înconjurat de 5 adversari

Captură TVR

Olimpiu Moruţan

După ce Gigi Becali a anunţat că Moruţan face cât un sfert din Messi, "perla" de la FCSB a ]ncercat să îi demonstreze patronului că poate face aceleaşi minuni pe teren ca starul Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 4 al partidei, Olimpiu Moruţan a încercat să marcheze în stitlul lui Messi, cu un şut de la marginea careului după o acţiune superbă.

Ce este de remarcat e că Moruţan a apărut într-o ipostază familiară pentru starul Barcelonei. Moruţan a tras la poartă, deşi era "urmărit" de 5 adversari, o ipostază atât de familiară pentru starul Barcelonei. 

Din păcate pentru naţionala României, Olanda a deschis scorul în minutul 16 prin Schuurs. Andrei Ciobanu a egalat după o lovitură perfectă executată, d ela 20 de metri. 

Programul României la EURO U21

România va disputa în această lună cele trei meciuri din faza grupelor la turneul final găzduit de Ungaria şi Slovenia. În premieră, fazele eliminatorii vor loc în altă perioadă: 31 mai şi 6 iunie 2021.

Reclamă
Reclamă 4

Lotul României pentru EURO U21

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București)

Fundași: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA)

Reclamă

Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad)

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 0-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Ocazie Raţiu. Clasamentul în timp real

18:52

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și