Închide meniul

România U21 – Spania U21 0-3. Tricolorii nu au putut să producă surpriza în Ghencea! Eşec în debutul la turneul final

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2023, 23:30 / Actualizat: 3 iulie 2023, 15:02

Reclamă
România U21 – Spania U21 0-3. Tricolorii nu au putut să producă surpriza în Ghencea! Eşec în debutul la turneul final

Alex Baena a deschis scorul în România U21 - Spania U21

Alex Baena a marcat în Ghencea / Profimediaimages

România U21 – Spania U21 0-3, primul meci al naţionalei lui Emil Săndoi la EURO 2023, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Tricolorii” mici nu au putut să producă surpriza în debutul la turneul final care se dispută în România şi Georgia. 21.000 de fani aflaţi în tribunele Stadionului Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abel Ruiz a semnat o ratare incredibilă pe finalul primei reprize. Nu a reuşit să marcheze cu poarta goală. Fără şut pe spaţiul porţii în primele 45 de minute, ibericii s-au descătuşat după pauză. Baena a deschis scorul în minutul 55, iar Miranda a redus la tăcere publicul din Ghencea cu reuşita din minutul 62. În al cincilea minut al prelungirilor, Sergio Gomez a stabilit rezultatul final din lovitură liberă.

La finalul primei etape din Grupa B, Spania U21 şi Ucraina U21 au câte trei puncte. Pentru tinerii tricolori urmează duelul cu galben-albaştrii.

Programul meciurilor din grupa României:

Ucraina – Croația 2-0
România – Spania 0-3

Reclamă

Sâmbătă, 24 iunie

Ora 19:00 România – Ucraina (Stadionul Ghencea, București)
Ora 21:45 Spania – Croația (Stadionul Giulești, București)

Marți, 27 iunie

Reclamă 4 / 0/3

Ora 21:45 Croația – România (Stadionul Ghencea, București)
Ora 21:45 Spania – Ucraina (Stadionul Giulești, București)

România U21 – Spania U21 0-3

Min. 90+6: Final de meci!

Min. 90+5: România U21 – Spania U21 0-3! Sergio Gomez a marcat, din lovitură liberă, la ultima fază a meciului. Mingea a fost deviată de zid

Min. 83: Ratare uriaşă a Spaniei. Oros a şutat din interiorul careului, Popa a deviat în bară. Pantea a degajat de pe linia porţii!

Min. 62: România U21 – Spania U21 0-2! Miranda a trimis mingea în poartă după o fază de senzaţie a Spaniei. Defensiva lui Săndoi, făcută K.O.!

Min. 55: România U21 – Spania U21 0-1! Alex Baena  a înscris, din centrarea lui Victor Gomez!

Min. 46: A început repriza a doua.

Reclamă

Min. 45: Pauză în Ghencea!

Min. 44: Ocazie incredibilă ratată de spanioli. Ruiz a ratat cu poarta goală. Incredibil!

Min. 43: Jucătorii lui Săndoi au scăpat şi la şutul lui Blanco!

Min. 40: Spania U21 a semnat o nouă ratare. Rodri a trimis la colţul lung, dar mingea a trecut puţin pe lângă vinclul porţii noastre.

Min. 35: Tricolorii au avut din nou şansă. Popa a ieşit greşit din poartă, dar a fost salvat de coechipieri. Racoviţan s-a aruncat în faţa balonului!

Min. 30: România are dificultăţi în a ţine de minge. Spania are 75% posesie!

Min. 28: O nouă ocazie pentru iberici. Alex Baena şi-a încercat norocul de la mare distanţă. Execuţia lui nu a fost cadrată.

Min. 22: Şansă importantă de gol pentru Spania U21. Sancet a şutat din interiorul careului, iar mingea a fost deviată în corner!

Min. 1: A început meciul din Ghencea!

România U21: Popa – Pantea, Racovițan, Dican, Borza – Ișfan, Albu, Pitu – L. Munteanu, Bîrligea, Oct. Popescu
Rezerve: Târnovanu, Gorcea, Țicu, Lixandru, Petrila, Miculescu, Markovic, Cîmpanu, Mazilu, Dumitrescu, Pop
Selecționer: Emil Săndoi

Spania U21: Tenas – Martinez, Parede, Pachecho, Miranada – Blanco, Alex Baena – Rodri, Sancet, Sergio Gomez – Abel Ruiz
Rezerve: Agirrezabala, Leo Roman, V.Gomez, Guillamon, Riquelma, Barrenetxea, Gila, Veiga, Oroz, Sanchez. Camello, Bernabe
Selecționer: Santi Denia

ARBITRU: Erik Lambrechts, A1: Jo de Weirdt, A2: Kevin Monteny (toți din Belgia)

STADION: Steaua (București)

România este gazdă la turneul final european din acest an, alături de Georgia. Toate meciurile din grupă ale naţionalei lui Emil Săndoi se vor disputa pe stadionul din Ghencea.

„Tricolorii mici” se află la a treia participare consecutivă la EURO 2023, având în total patru prezenţe, după ce au participat şi la ediţia din 1998, tot din postura de ţară gazdă.

România U21 a atins cel mai bun rezultat în 2019, atunci când se califica în semifinalele turneului final european, şi de asemenea obţinea biletele pentru Olimpiada de la Tokyo.

Adversara României din primul meci de la EURO 2023, Spania, este echipa cu cele mai multe titluri europene, alături de Germania, ambele având câte cinci trofee.

România U21 a mai întâlnit Spania U21 anul trecut, într-un meci amical. „Tricolorii” pierdeau categoric partida respectivă, scor 1-4. De asemenea, cele două formaţii s-au mai întâlnit şi în 2019, tot într-un meci amical, pierdut şi acela de „tricolori” cu scorul de 0-1.

Emil Săndoi este pregătit pentru debutul la EURO 2023

Emil Săndoi este pregătit pentru debutul la EURO 2023. Selecționerul tricolorilor mici a vorbit despre partidele de la turneul final organizat de România și Georgia, dar și despre jucătorii pe care îi va avea la dispoziție pentru acestea. Declarația acestuia vine în contextul în care lotul României U21 a suferit anumite modificări, din cauza problemelor apărute cu anumiți fotbaliști.

Emil Săndoi a vorbit despre situația României de la Campionatul European U21. Selecționerul este de părere că elevii săi au toate șansele la victorie în primul meci și speră că tricolorii mici vor fi împinși de la spate de suporterii prezenți pe stadion.

„Întâlnim un adversar titrat, cu jucători valoroși în componență, dar am încredere în băieții noștri. Sper să avem parte de un stadion plin, știm că suporterii sunt mereu la înălțime. Sper să avem parte de un debut bun”, și-a început discursul selecționerul naționalei U21.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și