Închide meniul

S-a lămurit misterul! Mirel Rădoi a dat cărțile pe față! De ce nu i-a luat la lot pe Ianis Hagi, Stanciu, Keșeru și Mitriță

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 noiembrie 2020, 8:49

S-a lămurit misterul! Mirel Rădoi a dat cărțile pe față! De ce nu i-a luat la lot pe Ianis Hagi, Stanciu, Keșeru și Mitriță

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Rădoi confirmă informația prezentată de AS.ro în momentul anunțării lotului pentru cele trei meciuri din luna noiembrie și susține că Stanciu a fost învoit pentru că i-a născut soția, iar Hagi junior a fost lăsat să-l ajute pe Adrian Mutu la naționala de tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul a explicat și de ce a ales să-l ia pe Dennis Man de la echipa de tineret, deși tricolorii mici au un meci decisiv pentru calificarea la turneul final.

Mirel Rădoi: ”Să nu se creadă că am ceva cu anumiți jucători”

Să nu se creadă că am ceva cu anumiți jucători. Stanciu are o problemă familială. Soția lui a născut și trebuia să fie prezent acolo. Era un moment special în viața lui și era normal să fie acolo.

Ianis Hagi era convocat la echipa mare, dacă Mutu spunea că nu are nevoie de Ianis. Dacă nu intra în planul tactic al lui Mutu, era prezent la echipa mare. 

Noi nu l-am antrenat pe Man la nivel de seniori și trebuie să cunoască principiile noastre”, și-a explicat selecționerul deciziile.

Reclamă

De ce nu i-a convocat Rădoi pe Mitriță și Keșeru

Au primit explicații pentru neconvocare și Mitriță și Keșeru. În ceea ce-l privește pe primul, Rădoi susține că nu a intrat în vederile lui, iar cel de-al doilea s-a confruntat cu anumite probleme medicale.

Cu Mitriță, asta a fost decizia noastră, noi îl urmărim în continuare. Dacă nu este acum aici, nu înseamnă că nu o să mai fie niciodată.

Keșeru a fost accidentat, iar noi trebuia să dăm lotul cât mai repede. Nu puteam să mai așteptăm. El credea că are o leziune musculară”, a mai spus Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Explicațiile lui Mirel Rădoi
  • De ce nu a fost lăsat Man la tineret

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și