Închide meniul
EXCLUSIV

„Să-l obligi pe Lucescu să te ia la națională” Mihai Stoichiță, reacție fermă după ce Daniel Bîrligea, după ce nu a fost convocat

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2024, 8:29

Reclamă
Să-l obligi pe Lucescu să te ia la națională” Mihai Stoichiță, reacție fermă după ce Daniel Bîrligea, după ce nu a fost convocat

Mihai Stoichiță știe ce trebuie să facă Daniel Bîrligea, după ce nu a fost convocat

Daniel Bîrligea, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoichiță știe ce trebuie să facă Daniel Bîrligea, după ce nu a fost convocat la echipa națională. Directorul tehnic de la FRF i-a dat un sfat atacantului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu se va baza pe trei atacanți, Denis Alibec, George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru „dubla” cu Cipru și Lituania. A doua partidă se va vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, de la ora 21:45.

Mihai Stoichiță știe ce trebuie să facă Daniel Bîrligea, după ce nu a fost convocat

Mihai Stoichiță a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Bîrligea. Oficialul FRF a menționat că atacantul trebuie să nu renunțe, după ce a fost lăsat „acasă” la această acțiune a naționalei, și să continue să joace la fel de bine, pentru a-l „obliga” astfel pe Mircea Lucescu să-l convoace.

Totodată, Mihai Stoichiță a subliniat că Mircea Lucescu nu vrea să destramă grupul creat la echipa națională, fiind de părere că a devenit o concurență acerbă pentru un loc în lotul „tricolorilor”.

„Lucescu a văzut toate meciurile României, s-a format un grup care e greu de spart, e un grup care a demonstrat că poate să joace la un nivel înalt. Atunci, concurenţa devine acerbă, toţi întreabă de unul sau de altul.

Reclamă
Reclamă

E timp să vină şi Bîrligea, e un jucător care mie-mi place foarte mult, îl admir. Va veni şi timpul lui, trebuie să ai răbdare, să nu renunţi, să joci la fel de bine ca să-l obligi pe Lucescu să te ia la echipa naţională”, a spus Mihai Stoichiță, pentru AntenaSport.

Ce obiectiv şi-a setat Mircea Lucescu la echipa naţională

Mihai Stoichiţă a transmis că Mircea Lucescu şi-a setat singur obiectivul de a încheia grupa de Liga Naţiunilor pe primul loc, loc care va trimite naţionala la barajul pentru Cupa Mondială din 2026.

Chiar m-am uitat la antrenamente, toţi concentraţi, toţi mobilizaţi de către Lucescu. E bine, merge bine totul, după părerea mea. Să-i batem pe cei din Cipru, şi după ne gândim şi la Lituania. Primul meci e cel mai important, e o obişnuinţă pentru toată lumea, pe acesta să-l câştigăm. După, din nou cu moral, cu atmosferă bună, mergem în Lituania.

Reclamă

(N.r. Unii spun că ar fi un eşec dacă nu câştigăm aici) Părerea lor. Părerea mea e cu totul alta, nu e niciun eşec. Dacă câştigăm în Cipru, mergem în Lituania. Nu mă gândesc la un meci nul, nu sunt meschin, vreau să-l câştigăm, dar şi un meci egal dacă va fi, nu e niciun eşec. Am văzut şi Lituania la Bucureşti, foarte bine chiar, în unele momente a jucat mai bine decât noi, să fim corecţi.

(N.r. Ne-ar ajuta să terminăm pe primul loc în drumul spre Mondial) Acesta e obiectivul pe care şi l-a impus Lucescu, nu noi, el şi l-a impus. Cred că-l va realiza, nu cred, sunt sigur”, a declarat Mihai Stoichiţă, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:04

Drumul spre World Cup e la Antena 1: Lituania – România, marţi, 15 octombrie, ora 21.45!

11:04

În ce constă upgrade-ul Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu

10:52

„Merg pe o bombă!” Florin Răducioiu anunță o surpriză în lupta la titlu! Echipa pe care mizează

10:45

Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu

10:19

Aleix Garcia a dat cărțile despre perioada petrecută la Dinamo! Ce le-a spus spaniolilor: „Mi-am făcut bagajul rapid!”

9:56

Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 4 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și