Închide meniul

„Să mai lase și ei din primele lor și să aducă antrenor!” Răzvan Burleanu, făcut praf după ce negocierile cu Ladislau Boloni au picat. „Mutu e stabilit dinainte!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2022, 23:56

„Să mai lase și ei din primele lor și să aducă antrenor! Răzvan Burleanu, făcut praf după ce negocierile cu Ladislau Boloni au picat. „Mutu e stabilit dinainte!

Răzvan Burleanu, făcut praf după ce negocierile cu Ladislau Boloni au picat

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

În plus, Porumboiu le-a transmis ironic șefilor de la Federație să schimbe strategia și să aloce mai mulți bani pentru aducerea unui selecționer cu experiență, nu unul low-cost.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu, făcut praf după ce negocierile cu Ladislau Boloni au picat

„Îl știm cu toții cine este cel stabilit de dinainte și e păcat pentru că îi creează și lui o atmosferă nu tocmai bună. Ar fi a șaptea spiță la roată. Nu trebuie să facem niciun fel de rebus ca să ne dăm seama că e vorba despre el. Eu am o părere foarte bună despre Mutu, așa cum am și despre Iordănescu.

Nu trebuie să tratăm în viteză și să vedem substratul a tot ce se întâmplă de mai bine de o lună. Partea materială e foarte importantă și ea, iar eu cred că se pot face eforturi și să mai lase și ei din primele lor și să aducă antrenor. Lui Adi i-au stabilit de mult salariul. E un pic mai mare decât la Craiova”, a spus Adrian Mutu, potrivit propsport.ro.

În prezent, pe lista lui Burleanu au mai rămas două nume: Edi Iordănescu și Adrian Mutu. Până la Boloni, FRF a mai negociat cu Răzvan Lucescu, Gică Hagi și Dan Petrescu, dar toți au refuzat ofertele Federației.

România nu are selectioner de când Mirel Rădoi a plecat la sfârșitul lunii noiembrie, după campania eșuată din preliminariile CM 2022 din Qatar. Tricolorii au ratat prezența la baraj după ce au terminat pe locul trei într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

Reclamă

Ladislau Boloni ar fi refuzat oferta lui Răzvan Burleanu

Trei runde de negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF. Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul. Ultima rundă de negocieri a avut loc luni, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Problemele sunt însă legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024.

În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României. După mai mult timp de gândire, Boloni s-ar fi decis să refuze oferta lui Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Răzvan Burleanu, făcut praf după ce negocierile cu Ladislau Boloni au picat
  • România nu are selecționer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat Vezi toate știrile
Citește și