Închide meniul

„Să obțină ce am obținut noi” Dorinel Munteanu, mesaj superb pentru naționala lui Edi Iordănescu după meciul Generației de Aur!

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 8:49

Reclamă
„Să obțină ce am obținut noi Dorinel Munteanu, mesaj superb pentru naționala lui Edi Iordănescu după meciul Generației de Aur!

Dorinel Munteanu, mesaj superb pentru naționala lui Edi Iordănescu după meciul Generației de Aur

Dorinel Munteanu / Hepta

Dorinel Munteanu a transmis un mesaj superb pentru naționala lui Edi Iordănescu după meciul Generației de Aur! Legenda echipei naționale a transmis că are încredere în actualii tricolori, înainte de EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va debuta la EURO 2024 în fața Ucrainei, pe 17 iunie. Urmează apoi duelurile cu Belgia, de pe 22 iunie și cu Slovacia, de le 26 iunie.

Dorinel Munteanu, mesaj superb pentru naționala lui Edi Iordănescu după meciul Generației de Aur

După meciul de adio al Generației de Aur, Dorinel Munteanu a ținut să transmită un mesaj pentru actualii jucători ai echipei naționale.

Omul cu cele mai multe selecții la prima reprezentativă speră ca actuala generație a echipei naționale să aibă rezultatele pe care Generația de Aur le-a avut în anii ’90.

„Eu cred că am vrut să demonstrăm că încă mai putem şi la vârsta noastră. Atmosfera? Foarte frumoasă. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Acele momente nu vor fi uitate de nicio generaţie.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar generaţia de vârsta noastră, mai tânără şi acum şi mai tânără! Am intrat în istorie şi vom rămâne în istorie. Sper ca naţionala noastră la EURO să obţină ce am obţinut noi la Mondial”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit sport.ro.

Jose Mourinho, declaraţie minunată despre Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur

Jose Mourinho a avut o declaraţie superbă la adresa lui Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur, în faţa Stelelor Lumii, echipă condusă de pe margine chiar de The Special One. Portughezul a vorbit despre evenimentul de pe Arena Naţională, dar şi despre forma arătată de Rege.

”Au scris istorie, merită toate felicitările. Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit și oameni noi, a fost o plăcere. Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ți cât ar fi costat Rivaldo, Hagi…

Reclamă

Chiar și astăzi s-a văzut clasa lui Hagi. Băieții au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preț pe un astfel de meci, pentru că nu are miză, dar contează respectul.

Unii sunt bunici, e extraordinar și trebuie să fie mândri că încă joacă și oamenii îi pot vedea. A fost frumos. Mi s-a spus că, dacă stadionul ar fi avut capacitatea de 80.000 de locuri, tot plin ar fi”, a spus Mourinho, după spectacolul de pe Arena Naţională.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

13:00

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Cum arată echipa României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și