Închide meniul

„Să trecem la nivelul următor!” Adrian Mutu, mesaj categoric pentru „tricolori”, după calificarea la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2023, 14:51

Reclamă
„Să trecem la nivelul următor! Adrian Mutu, mesaj categoric pentru „tricolori, după calificarea la EURO 2024

Adrian Mutu, mesaj categoric pentru "tricolori", după calificarea la EURO 2024

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Mutu a transmis un mesaj categoric pentru „tricolori”, după calificarea României la EURO 2024. Antrenorul celor de la Neftchi Baku a declarat că nu a fost o surpriză faptul că naţionala s-a calificat la turneul final, mărturisind că elevii lui Edi Iordănescu trebuie să treacă la nivelul următor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat a EURO 2024, după ce a câştigat grupa preliminară. „Tricolorii” au fost repartizaţi în Grupa E a turneului final, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda / Bosnia – Ucraina).

Adrian Mutu, mesaj categoric pentru „tricolori”, după calificarea la EURO 2024

Adrian Mutu a declarat că grupa din preliminarii a României a fost una accesibilă, astfel că nu este o surpriză faptul că „tricolorii” au obţinut biletele pentru EURO 2024.

„Briliantul” a mai declarat că România poate mai mult, şi a transmis faptul că „tricolorii” trebuie să-şi seteze un target la turneul final de anul viitor, fiind de părere că vor fi supuşi la o presiune mai mare în Germania, faţă de cea din calificări.

„(N.r. Vă aşteptaţi ca România să meargă la EURO 2024) Da! Nu e o surpriză. La ce grupă am avut n-are cum să fie o surpriză! Și chiar cred că echipa asta a României poate mai mult de atât.

Reclamă

Nu e greșit să ai un target. E sănătos. Dar trebuie să treci la nivelul următor. Meciurile vor avea un alt nivel, va fi mult mai greu decât ce a fost în preliminarii, presiunea e alta. Se schimbă tot!”, a declarat Adrian Mutu, conform iamsport.ro.

România şi-a ales baza de pregătire la EURO 2024! Unde vor sta Edi Iordănescu şi jucătorii săi

Meciurile României vor avea loc la Munchen, Frankfurt şi Koln, astfel încât şi-a ales cu atenţie baza de pregătire. Imediat după tragerea la sorţi, Edi Iordănescu a vizitat alături de staff-ul său mai multe variante, iar în cele din urmă a fost aleasă baza de pregătire la de la Würzburg.

Echipa naţională a României a ales baza de pregătire de la Würzburg, din Bavaria, pentru Euro 2024, informează FRF, potrivit news.ro. Tricolorii vor fi cazaţi la hotel Melchior Park pe perioada turneului final.

Reclamă 4 / 0/3

A doua zi după tragerea la sorţi, selecţionerul Edward Iordănescu şi asistentul său Ionel Gane, alături de team managerul Cătălin Gheorghiu şi ofiţerul de presă Cătălin Popescu, au mers să vadă variantele pentru baza de pregătire pe perioada turneului final. Conform procedurii UEFA, fiecare echipă naţională a trebuit să furnizeze până pe 30 noiembrie o listă cu 12 opţiuni, câte 4 pentru fiecare regiune, conform UEFA, precizează FRF.

Având în vedere că tricolorii vor disputa o partidă la Frankfurt şi una la Munchen, România a fost alocată regiunii Centru-Sud. Pentru a alege cele 12 opţiuni furnizate UEFA, au fost vizionate de oamenii din staff-ul selecţionerului 15 baze de pregătire, hoteluri şi terenuri de antrenament, în toată Germania. După tragerea la sorţi şi alocarea pe regiuni, selecţionerul a vizitat 3 din cele 4 baze alese pentru zona Centru-Sud, în funcţie de prioritatea stabilită anterior. Plecarea de la Hamburg, locul tragerii la sorţi, a fost pe 3 decembrie dimineaţă. Astfel, una dintre ele a fost văzută în ziua respectivă, iar celelalte două luni, pe 4 decembrie.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și