Închide meniul
Foto

Sărbătoare în Giulești, după calificarea României U21 la EURO 2025! Ce s-a întâmplat după 3-1 cu Elveția U21

Alex Ioniță Publicat: 15 octombrie 2024, 21:04

Reclamă
Sărbătoare în Giulești, după calificarea României U21 la EURO 2025! Ce s-a întâmplat după 3-1 cu Elveția U21

Sărbătoare în Giulești, după calificarea României U21 la EURO 2025!

Sărbătoarea jucătorilor de la naționala U21 / FOTO AS.ro

A fost sărbătoare în Giulești, după calificarea României U21 la EURO 2025! Un eveniment special a fost pregătit pentru tricolorii lui Daniel Pancu, care au învins Elveția U21, cu scorul de 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida cu selecționata similară din Țara Cantoanelor a fost decisivă pentru calificare, fiind ultima din grupa din preliminarii. Succesul României U21 s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Sărbătoare în Giulești, după calificarea României U21 la EURO 2025!

Încă din ultimele momente ale meciului, atmosfera din Giulești era una de senzație, iar fanii scandau: „România, România!” După meci, tricolorii lui Daniel Pancu au declanșat o adevărată horă a bucuriei pe teren. Oficialii și jucătorii s-au felicitat reciproc pentru o performanța reușită. România U21 a ajuns la 4 calificări consecutive la Campionatul European.

Mai apoi, jucătorii echipei naționale U21 s-au bucurat alături de fani. Daniel Pancu a intrat și el pe teren și s-a alăturat sărbătorii. Întreg stadionul i-a scandat numele selecționerului, iar, mai apoi. acesta a fost ovaționat și de jucători. Selecționerul a fost „luat pe sus” de elevii săi și dus în poartă.

VEZI IMAGINI CU SĂRBĂTOAREA DIN GIULEȘTI ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă

Selecționata pregătită de Daniel Pancu a învins Elveția U21 grație golurilor marcate de Ianis Stoica (min. 16, min. 35) și de Umit Akdag (min. 68). Golul elvețienilor a fost marcat de Hajdari, în minutul 65.

Cum au arătat echipele de start în România U21 – Elveția U21 3-1:

România U21: Sava – Pantea, Ignat, Akdag, Borza – Perianu, Grameni – R. Ilie – Ianis Stoica, L. Munteanu, Oct. Popescu
Rezerve: R. Popa, Amzar, Dănuleasa, Vulturar, Silaghi, Corbu, Maftei, Rădulescu, Blănuță
Selecționer: Daniel Pancu;
Elveția U21: M. Keller – Jaquez, Amenda, Hajdari – Athekame, Matoshi, Abdullahu, Surdez – Sanches, Dos Santos, Fink
Rezerve: Loretz, Okoh, Fosso, Villiger, Wallner, Magnin ,A. Keller, N. Muci, Berdayes
Selecționer: Sascha Tauch;

Reclamă

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21

România U21 a reușit o fază de play-station în meciul cu Elveția U21! Octavian Popescu și Louis Munteanu au făcut praf apărare adversă și au făcut spectacol în Giulești.

Meciul dintre România U21 și Elveția U21 e decisiv pentru calificarea selecționatei lui Daniel Pancu la EURO 2025. „Tricolorii mici” s-au mobilizat și au făcut spectacol în Giulești încă din prima repriză a partidei.

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21. Octavian Popescu și Louis Munteanu s-au distrat cu adversarii

În minutul 35, la scorul de 1-0 în favoarea României U21, jucătorii lui Daniel Pancu au pornit o nouă acțiune periculoasă. Louis Munteanu a dus balonul în lateralul terenului, iar în ajutorul său a venit Octavian Popescu.

Vedetele din Liga 1 au scăpat de adversarii din acea zonă cu un 1-2 de senzație, presărat cu pase acrobatice.

Mai apoi, Octavian Popescu a intrat în careu și a trimis o pasă către Grameni, care a trimis mingea la Louis Munteanu. Atacantul de la CFR Cluj a pasat în fața porții, iar Ianis Stoica l-a învins pe portarul elvețian cu un șut în forță, din câțiva metri.

Totul s-a întâmplat la câteva minute de la eliminarea lui Daniel Pancu. Selecționerul U21 a văzut faza extraordinară reuștiă de elevii săi din tribunele stadionului din Giulești.

Pancu a fost eliminat în minutul 28. Selecţionerul a avut o reacţie nervoasă şi a intrat în teren, după ce un jucător al naţionalei a fost faultat. Elveţia U21 a rămas în inferioritate numerică, după ce Jaquez a fost eliminat. Venit de pe bancă, Vladislav Blănuţă a văzut şi el cartonaşul roşu, după scandalul uriaş.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:09

Umit Akdag a vorbit despre prima reprezentativă, după golul marcat în România U21 – Elveția U21: „Nu mă așteptam la acest nivel”

22:45

LIVE SCOREScoția – Portugalia și Spania – Serbia se joacă ACUM. Dueluri „de foc” în Nations League! Laporte a marcat pentru iberici

22:36

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1: „Gestul e incalificabil”! Ce suspendare riscă

22:23

VIDEORăzvan Marin, 4 goluri în 4 meciuri după reușita din Lituania – România! Ce record a stabilit, la echipa națională

22:15

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21 3-1: „Nu au mișcat în fața noastră”

21:48

„Lacrimi europene”. Cum au reacţionat jurnaliştii din Elveția după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 LIVE VIDEOLituania – România 1-2, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Denis Drăguş i-a dus pe „tricolori” în avantaj 5 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 6 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure
Citește și