Închide meniul

Sârbii le-au mulţumit ultraşilor „Uniţi sub tricolor” pentru mesajul afişat la România – Kosovo

Alex Masgras Publicat: 14 septembrie 2023, 9:23

Reclamă
Sârbii le-au mulţumit ultraşilor „Uniţi sub tricolor pentru mesajul afişat la România – Kosovo

Fanii sârbi continuă să afişeze mesaje de susţinere pentru suporterii "tricolori"

Ultraşii "Uniţi sub tricolor", la meciul România - Kosovo / Profimedia

Sârbii le-au mulţumit ultraşilor „Uniţi sub tricolor” pentru mesajul afişat la România – Kosovo. Suporterii lui Partizan Belgrad au afişat un banner în timpul meciului amical de baschet contra celor de la Fuenlabrada, formaţie din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe bucata de pânză, în culorile steagului României, fanii sârbi au scris în limba română mesajul: „Vă mulţumesc, fraţilor”.

Sârbii le-au mulţumit ultraşilor „Uniţi sub tricolor” pentru mesajul afişat la România – Kosovo: „Vă mulţumesc, fraţilor”

Gestul ultraşilor „Uniţi sub tricolor” nu a trecut neobservat de fanii sârbi. La meciul amical de baschet dintre Partizan Belgrad şi Fuenlabrada din Spania, sârbii le-au mulţumit românilor pentru bannerul din timpul meciului România – Kosovo care a dus la suspendarea partidei timp de 40 de minute.

Într-un meci desfăşurat în aer liber, fanii sârbi au venit la arenă cu un banner în limba română şi în culorile ţării noastre, cu mesajul „Vă mulţumesc, fraţilor”.

La scurt timp a apărut şi reacţia grupării „Uniţi sub tricolor”:

Reclamă

„Mesaj afișat în aceste momente de GROBARI, suporterii de peluză ai clubului Partizan Belgrad, la un meci de baschet cu Fuenlabrada (Spania), în semn de mulțumire și apreciere pentru afișajul și acțiunea realizată de grupul nostru aseară, pe Arena Națională.

Pe această cale, mulțumiri tuturor suporterilor care au fost alături de noi în peluză aseară și alaturi de care, am transmis acest adevăr istoric, unul care este susținut și de statul român și care conform constituției tarii noastre, poate fi afirmat oricum și oriunde, indiferent de circul de prost gust provocat de echipa kosovară în complicitate cu arbitru și observatorul UEFA.

Adevărul e unul singur și nu trebuie cenzurat: Kosovo e Serbia”, au scris cei de la „Uniţi sub tricolor” pe pagina de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţie dură din partea FRF, după incidentele provocate de fani la România – Kosovo: „Un grup restrâns de așa-ziși suporteri”

Federaţia Română de Fotbal a reacţionat dur la finalul partidei cu Kosovo împotriva grupului restrâns din peluză care a afişat mesaje cu conotaţie politică şi a întrerupt meciul de pe Arena Naţională:

„Victoria împotriva Kosovo a fost insuflată de suporterii Naționalei, în ciuda huliganilor!

Federația Română de Fotbal dezavuează cu fermitate comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului de aseară, dintre România și Kosovo, de pe Arena Națională. Reiterăm în primul rând principiul după care este guvernat fotbalul în România, și anume neamestecul politicului în actul sportiv.

Revizionismul nu este acceptat în fotbal, iar FRF condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane

Toate acestea s-au înregistrat în tribunele Arenei Naționale de un grup restrâns de așa-ziși suporteri, afectând desfășurarea normală a meciului și, implicit, starea de spirit a tricolorilor. Actele de huliganism au fost dezavuate de restul spectatorilor din stadion, care au fost privați de un spectacol fotbalistic pe care și l-au dorit și pentru care au plătit bilet.

FRF regretă experiența nefastă pe care a trăit-o majoritatea spectatorilor și le mulțumește totodată pentru fantastica susținere pe care au oferit-o tricolorilor în partea a doua a meciului, conducându-i spre o dramatică victorie!”, se arată în comunicatul emis pe frf.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și