Închide meniul

Scenariul incredibil prin care România, Elveţia şi Israel termină la egalitate de puncte

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2023, 14:04

Reclamă
Scenariul incredibil prin care România, Elveţia şi Israel termină la egalitate de puncte

Scenariul incredibil prin care România, Elveţia şi Israel termină la egalitate de puncte

Jucătorii României sărbătoresc victoria cu Kosovo - Profimedia Images

Scenariul incredibil prin care România, Elveţia şi Israel termină la egalitate de puncte Grupa I din preliminariile pentru EURO 2024 ar fi unul care ne-ar putea ajuta să ajungem în Germania, la anul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, România e pe primul loc în Grupa I, cu 16 puncte, şi are un punct peste Elveţia şi cinci puncte peste Israel, care au un meci, respectiv două partide mai puţin disputate.

Scenariul incredibil prin care România, Elveţia şi Israel termină la egalitate de puncte

Din cauza contextului adus de războiul din Israel, cele trei echipe mai au un număr diferit de meciuri rămase de disputat. Tricolorii mai joacă împotriva Israelului şi Elveţiei, iar Israelul cu România, Andorra, Elveţia şi Kosovo. Mai jos, avem scenariul prin care cele 3 echipe ar termina la egalitate de puncte.

În această situaţie, în clasamentul în trei, toate echipele vor avea câte cinci puncte şi aici va interveni golaverajul, unde, aparent, Israel are un dezavantaj, după eşecul cu 0-3 din Elveţia.

Clasamentul grupei I

Ce cotă are România la câștigarea EURO 2024

România are o cotă uriașă la câștigarea EURO 2024, după victoria cu Andorra, 4-0, care a adus-o pe primul loc în Grupa I a preliminariilor pentru calificarea la competiția din Germania.

Reclamă

În contextul războiului izbucnit în Israel, România e considerată favorită de specialiști să ajungă la EURO 2024. Cu două runde rămase de disputat, tricolorii sunt primii în grupă, cu un punct peste Elveția și cu cinci peste Israel, echipe care au unul, respectiv două meciuri mai puțin disputate.

Astfel, bookmakerii i-au oferit României o cotă de 150 la câștigarea trofeului suprem european. Țări mai bine cotate decât noi au șanse mai mici în ochii specialiștilor, fiind mai departe decât noi de calificare.

Grecia, Polonia sau Slovacia au cotă 250 la câștigarea EURO 2024. Cea mai mare cotă o are Suedia, 5000, care are șanse mici să ajungă la turneul final, fiind pe locul 3 în Grupa F, la 7 puncte de Austria.

Reclamă 4 / 0/3

Așa cum era de așteptat, Franța este principala favorită a bookmakerilor, cu o cotă de 4.75. Cocoșul galic e urmat de Anglia (5.50), Germania (7.50), Spania (8.50), Portugalia (11) și Italia (13).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și