Închide meniul

Selecţia lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Israel şi Elveţia, criticată: „E problema lui, dar nu este normal”

Alex Masgras Publicat: 12 noiembrie 2023, 12:23

Reclamă
Selecţia lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Israel şi Elveţia, criticată: „E problema lui, dar nu este normal

Selecţia lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Israel şi Elveţia, criticată

Edi Iordănescu, înaintea unui meci al naţionalei României / Profimedia

Selecţia lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Israel şi Elveţia este criticată. Aurelian Chiţu, atacantul de 32 de ani al celor de la FCU Craiova, este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1, cu 9 goluri marcate în acest sezon, fiind şi golgheterul campionatului, dar nu a intrat în planurile selecţionerului Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va disputa ultimele două meciuri din preliminariile EURO 2024 cu Israel şi Elveţia. Meciul cu Elveţia, ultimul din această campanie de calificare, se va disputa pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Selecţia lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Israel şi Elveţia, criticată

Edi Iordănescu a convocat cinci atacanţi pentru ultimele două meciuri din preliminarii. Florin Tănase, Denis Drăguş, George Puşcaş, Denis Alibec şi Daniel Bîrligea sunt cei cinci jucători care au fost preferaţi în detrimentul celui mai bun marcator din acest sezon din Liga 1.

„Nu pe mine sau pe noi ne deranjează, ne deranjează principiul. Atâta timp cât un jucător care a marcat 23 de goluri în anul calendaristic nu are loc în lotul lărgit al selecționatei țării, iar alții care nu au rezultatele astea sunt chemați, ăsta e un semn de întrebare.

L-am auzit pe Edi (n.r. Iordănescu) că a spus că nu se pliază Chițu pe forța și experiența adversarului. Care forță, care experiență?

Reclamă

Eu știu un singur lucru, forma jucătorului este un criteriu, experiența este un criteriu, omogenitatea este un criteriu, ori Chițu îl bate și la omogenitate pe Bîrligea pentru că a jucat mai multe meciuri. Ca experiență, iar este peste Bîrligea. Să nu fiu înțeles că nu îmi place Bîrligea, ba chiar îmi place.

Nu cred că există campionat în Europa în care golgheterul să nu fie convocat la echipa națională. Este problema lui Edi, dar nu este normal”, a declarat Marcel Puşcaş, la digisport.ro.

Lotul României pentru meciurile cu Israel şi Elveţia

PORTARI: Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 7/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ionuț RADU (Bournemouth | Anglia, 4/0);

Reclamă 4 / 0/3

FUNDAȘI: Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 13/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 11/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 23/1), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 18/1), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 32/2), Andres DUMITRESCU (Slavia Praga | Cehia, 0/0);

MIJLOCAȘI: Marius MARIN (Pisa | Italia, 13/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 3/0), Andrei ARTEAN (Farul Constanța, 0/0), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 50/3), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 33/4), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 64/14), Darius OLARU (FCSB, 14/0), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 13/1), Marius ȘTEFĂNESCU (Sepsi OSK, 2/0), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 29/3), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 16/4), Florinel COMAN (FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 6/2), George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 38/10), Denis ALIBEC (Muaiter | Qatar, 35/4), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 1/0).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și