Închide meniul

România – Israel | Selecționerul Israelului face apel la calm înainte de meci: „Nu e un joc critic”

Alex Ioniță Publicat: 8 septembrie 2023, 18:32

Reclamă
România – Israel | Selecționerul Israelului face apel la calm înainte de meci: Nu e un joc critic”

Selecționerul Israelului face apel la calm înainte de România - Israel

Alon Hazan, selecționerul naționalei din Israel, la o conferință de presă / Antena Sport

România – Israel | Selecționerul Israelului face apel la calm înainte de România – Israel. Tehnicianul adversarilor nu crede că partida de pe Arena Națională este una critică pentru selecționata sa. Meciul contează pentru preliminariile Campionatului European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre România și Israel va avea loc pe 9 septembrie, de la ora 21:45. La trei zile distanță, „tricolorii” lui Edi Iordănescu se vor duela cu selecționata din Kosovo, partidă care va putea fi urmărită LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

România – Israel | Selecționerul Israelului face apel la calm înainte de meci. Alon Hazan a vorbit despre lupta pentru locul 2

Selecționerul echipei naționale din Israel, Alon Hazan a vorbit despre partida cu România, care se va juca mâine pe Arena Națională. Acesta este de părere că meciul nu este unul decisiv pentru echipa națională pe care o conduce. De asemenea, Hazan a menționat că cele două selecționate sunt naționalele care se bat pentru poziția a 2-a a grupei. De asemenea, potrivit acestuia, următoarea adversară a României, Kosovo, este și ea în lupta pentru a doua poziție.

„Rămân la opinia mea. Că nu e un joc critic. Dar își are ponderea lui. În ansamblu, noi încercăm să construim o bază solidă pentru punctul critic, care e ultimul meci din grupă. Pentru asta vrem să jucăm cât mai bine. Critic va fi ultimul meci. Nu vom schimba modul în care vom juca, dar vom adapta la lucrurile care sunt în curs.

Am știut de la început că echipele din Kosovo, Israel și România se vor lupta pentru locul doi în această grpuă. Mă așteptam la acest lucru de la bun început. Știm asta și încercăm să ne comportăm ca atare. Sunt lucruri tactice pe care le iau în considerare încă de când s-a extras grupa preliminară.

Reclamă

Nu e vorba de teamă, e vorba de o pregătire tactică în această confruntare”, a spus Alon Hazan, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu România.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în anul 2022, într-un duel amical. Atunci, meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar pentru „tricolori” au marcat Alexandru Cicâldău și Dennis Man.

Înainte de „dubla” cu Israel și Kosovo, echipa națională condusă de Edi Iordănescu se află pe locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. Primul loc este ocupat de Elveția, cu 10 puncte în 4 meciuri, în timp ce România se află imediat sub selecționata din Țara Cantoanelor, cu 8 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Israel (7 puncte) și Belarus (3 puncte), în timp ce Kosovo și Andorra ocupă ultimele locuri ale grupei (cu 3 și respectiv 1 punct).

Nicolae Stanciu vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo

„Sunt destul de optimist. Rezultatele de până acum mă fac să fiu aşa. Ştiu ce putem face ca grup, ca echipă.

Aşteptăm aceste două meciuri cu încredere şi suntem foarte motivaţi să le câştigăm pentru că toţi suntem conştienţi că sunt meciurile decisive. Dacă reuşim să trecem peste ele şi să luăm 6 puncte vom face un pas mare spre îndeplinirea obiectivului.

Suntem în grafic. Cred eu că puteam fi şi mai bine. Aici mă refer la meciul din Kosovo, dar având în vedere condiţiile în care s-a jucat acea partidă zic eu că suntem ok.

Am reuşit să facem egal şi cu Elveţia, care e o echipă extrem de puternică. Suntem bine, deocamdată suntem pe loc de calificare şi sper să rămânem acolo până la finalul campaniei.

Cred că i-am adus şi mai aproape pe fani cu rezultatele din ultimele luni. Îi aşteptăm în număr cât mai mare şi sper ca, la final, să ne bucurăm împreună după meci.

Suntem neînvinşi, ne dorim să rămânem la fel şi să luăm 6 puncte în această dublă cu Israel şi Kosovo. Dacă vom câştiga aceste meciuri vom fi în mare proporţie calificaţi pentru Euro”, a declarat Nicolae Stanciu pentru FRF TV.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid Vezi toate știrile
Citește și