Închide meniul

Starul lui Manchester City a răbufnit după România – Elveţia: „E o chestiune de calitate”

Alex Masgras Publicat: 22 noiembrie 2023, 11:42

Reclamă
Starul lui Manchester City a răbufnit după România – Elveţia: „E o chestiune de calitate

Starul lui Manchester City a răbufnit după România - Elveţia

Manuel Akanji, în duel cu Denis Alibec / Profimedia

Starul lui Manchester City a răbufnit după România – Elveţia. „Tricolorii” au încheiat perfect campania de calificare la EURO 2024, cu o victorie în faţa Elveţiei, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elveţia a avut mai multe ocazii în meciul care a fost transmis de Antena 1 şi în AntenaPLAY. Cu toate acestea, Horaţiu Moldovan a avut o prestaţie excelentă şi a închis poarta României. Astfel, România a încheiat pe primul loc grupa şi va fi în urna a doua la tragerea la sorţi care va avea loc pe 2 decembrie.

Starul lui Manchester City a răbufnit după România – Elveţia

De partea cealaltă, Elveţia a încheiat pe locul 2 şi se va afla în urna a patra la tragerea la sorţi. La finalul meciului, Manuel Akanji, starul lui Manchester City, s-a plâns de faptul că Elveţia a avut mai multe ocazii, dar nu a reuşit să le fructifice. Mai mult, el a pus un mare semn de întrebare în ceea ce priveşte calitatea echipei sale:

„Nici nu știu ce să mai zic. Adversarul are o ocazie și înscrie din ea, noi avem 5 ocazii uriașe și nu marcăm. Dacă nu există eficiență la finalizare nu poți câștiga. Asta este o chestiune de calitate”, a declarat Manuel Akanji, potrivit blick.ch.

Manuel Akanji evoluează la Manchester City din 2022, atunci când „cetăţenii” l-au cumpărat de la Borussia Dortmund pentru 20 de milioane de euro. Elveţianul din lotul lui Pep Guardiola este cotat la 38 de milioane de euro în acest moment.

Reclamă

Ce a putut spune vedeta Xherdan Shaqiri, după România – Elveţia 1-0

Xherdan Shaqiri a dat dovadă de fair-play, după România – Elveţia 1-0, meci transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Vedeta elveţienilor a recunoscut că tricolorii au meritat să câştige Grupa I, una în care la începutul preliminariilor elveţienii erau favoriţi cert la primul loc. Echipa lui Iordănescu a terminat însă cu 22 de puncte, dintre care 4 au venit contra Elveţiei.

„În viaţă în general trebuie să te aştepţi la orice, iar în fotbal nu ştii niciodată dinainte ce se poate întâmpla. România a făcut o campanie de calificare bună şi merită în totalitate să fie pe primul loc.

Adversarii au câştigat şi astăzi, aşa că îi felicit. Poate vom fi în aceeaşi grupă la turneul final şi ne vom întâlni din nou. Da, mi-ar plăcea, de ce nu? Jucătorii români sunt competitivi şi îmi place să joc împotriva lor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să spun că România a fost azi echipa mai bună, pentru că a jucat pe contraatac. Noi am avut posesia, ne-am creat ocazii mai multe, dar pe acest stadion cu aceşti suporteri fanatici e dificil. Şi dacă nu înscrii, adversarul te prinde pe contraatac. România a reuşit să marcheze, iar apoi s-a apărat foarte bine”, a spus Shaqiri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și