Închide meniul

Șumudică ”a dat verdictul” după debutul lui Rădoi! Cum ar trebui să joace România cu Islanda

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 5 septembrie 2020, 8:04

Șumudică ”a dat verdictul” după debutul lui Rădoi! Cum ar trebui să joace România cu Islanda

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică a tras concluziile după debutul lui Rădoi

Șumudică este de părere că România ar trebui să schimbe sistemul de joc. Acesta susține că Rădoi ar trebui să joace cu trei fundași centrali, în 3-5-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică: ”Ne va avantaja un sistem cu 3 fundași centrali”

Am jucat cu o echipă mediocră spre slabă. Cu Austria vom avea o partidă extrem de dificilă. La meciul cu Islanda va diferi modul de abordare. Meciul cu Austria este o repetiție bună pentru meciul cu Islanda. 

Ar trebui să folosim sistemul adecvat. Eu m-aș gândi doar să pregătesc jocul cu Islanda, să găsesc partitura potrivită, la meciul cu Austria.

Eu cred că la meciul cu Islanda ne va avantaja un sistem cu 3 fundași centrali. Avem nevoie de doi atacanți. Eu cred că un 3-5-2 ar fi cel mai potrivit. Eu zic din ce văd de afară”, a declarat Marius Șumudică la Pro X.

Marius Șumudică: ”Rădoi are valențele unui antrenor de top”

Șumudică îi prevede un viitor superb, ca antrenor, lui Mirel Rădoi. 

Reclamă

Rădoi este un antrenor care știe ce are de făcut. Are valențele unui antrenor de top și o să ajungă. Eu îl susțin și sunt alături de el, chiar dacă nu am avut o mare prietenie”, consideră Șumudică.

Concluziile lui Șumudică după România – Irlanda de Nord

Marius Șumudică a fost mulțumit de cum a arătat echipa națională sub comanda lui Mirel Rădoi. Antrenorul celor de la Gaziantep a fost încântat de abordarea ofensivă.

A fost un joc controlat de noi. O abordare ofensivă, curajoasă. I-a lipsit șansa. Dacă se termina 1-0, toată lumea era mulțumită. Rezultatul ne întristează puțin, dar este un început. Este un selecționer tânăr care încearcă să facă o tranziție la nivelul echipei naționale. 

Reclamă 4 / 0/3

Este un mixt între cei cu mai multe meciuri la națională și cei de la tineret. Nu este ușor, nici pentru el, nici pentru jucători. Am avut un joc consistent, în care am avut posesia, ne-am creat ocazii. 

Ei ne puteau surprinde la fazele fixe, din punct de vedere al taliei. Mi-am dat seama că talia noastră lasă un pic de dorit. E greu să te bați cu echipele astea de talie. O fază fixă, o neatenție”, a concluzionat Marius Șumudică.

Recomandări
  • Marius Șumudică a vorbit despre debutul lui Mirel Rădoi
  • Ce spune despre jocul cu Irlanda de Nord
  • Ce sistem ar trebui să folosească naționala la baraj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și