Închide meniul

“Sunt antrenori care pot fi aduși fără a plăti această clauză!” Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu ia în calcul să devină selecționer: „Se face mult tam-tam!”

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 10:41

Reclamă
“Sunt antrenori care pot fi aduși fără a plăti această clauză!” Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu ia în calcul să devină selecționer: „Se face mult tam-tam!

Laurențiu Reghecampf îl contrazice pe Gigi Becali

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Reghecampf are o clauză de reziliere de 300.000 de euro la Universitatea Craiova. Mai mult, Reghecampf își dorește enorm să câștige titlul pe care oltenii îl așteaptă de peste 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu ia în calcul să devină selecționer

Se face foarte mult tam-tam pe acest subiect. În momentul acesta mai sunt două meciuri la echipa națională, unde antrenor e Mirel Rădoi. Lăsați-i pe cei de la Federație să facă o analiză, să vadă ce se va întâmpla după aceste două meciuri.

Sunt foarte mulți antrenori de foarte mare valoare care sunt liberi, care pot fi aduși fără a plăti această clauză. Planul meu e să îmi duc contractul la capăt și să câștig titlul cu Universitatea Craiova. După 3-4 meciuri în care lucrurile nu merg voi fi primul care va fi tras la răspundere. Acest subiect cu echipa națională să îl lăsați la o parte pentru că, pentru mine, nu este important!”, a spus Laurențiu Reghecampf în conferința de presă după Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0.

FRF nu ia în calcul plecarea lui Mirel Rădoi

În ciuda reticenței lui Mirel Rădoi, oficialii Federației sunt convinși că îl vor putea întoarce din drum, dacă tricolorii se vor califica la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

Vicepreședintele Comisiei Tehnice a FRF, Aurel Țicleanu, este sigur că contractul lui Mirel Rădoi va putea fi prelungit. După meciurile cu Islanda și Liechtenstein, selecționerul se va așeza la masa negocierilor cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.

Reclamă

În opinia mea, echipa națională a României are un antrenor în acest moment. Avem un meci foarte greu cu Islanda, pe care trebuie să-l câștigăm. Prin jocul rezultatelor s-ar putea să fim deja calificați. După jocul cu Liechtenstein echipa cred că va fi pe locul 2. Eu cred că, după acel meci, reprezentanții Federației se vor așeza la masă cu el și se vor regla lucrurile.

Îl cunosc pe Mirel Rădoi, este un tip responsabil. Sunt oameni din Federație care pot vorbi cu el. Eu nu cred că va lăsa lucrurile la jumătatea drumului„, a declarat Aurel Țicleanu la digisport.ro.

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naționala României

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și