Închide meniul

Surprizele lui Edi Iordănescu, înaintea primelor meciuri din preliminariile EURO 2024! Pe cine a convocat în premieră selecționerul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 martie 2023, 23:50

Surprizele lui Edi Iordănescu, înaintea primelor meciuri din preliminariile EURO 2024! Pe cine a convocat în premieră selecționerul

Edi Iordănescu, mesaj pentru fanii României la reunire

Edi Iordănescu, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Surprizele lui Edi Iordănescu, înainte de primele meciuri din preliminariile EURO 2024, nu au întârziat să apară. Selecționerul a convocat în premieră doi jucători, anume Adrian Șut și Alexandru Dobre, de la FCSB, respectiv Famalicao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România va fi primul meci al „tricolorilor”, din preliminariile EURO 2024. Partida va fi exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY, sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45.

Surprizele lui Edi Iordănescu, înainte de primele meciuri din preliminariile EURO 2024

Adrian Șut va veni în premieră la echipa națională. Convocarea a fost anunțată inițial de Mihai Stoica, și ulterior a fost confirmată de site-ul frf.ro, care anunță lotul României pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024.

Șut a fost unul dintre cei mai constanți jucători de la FCSB în acest sezon, și este titular de bază la trupa lui Gigi Becali. Mijlocașul de 23 de ani a bifat 27 de meciuri pentru roș-albaștrii, și a marcat și patru goluri.

De cealaltă parte, un alt jucător care a fost convocat în premieră de Edi Iordănescu la echipa națională este Alexandru Dobre. Mijlocașul de 24 de ani evoluează la Falmalicao, de la începutul anului, fiind împrumutat de Dijon. Pe parcursul întregului sezon, românul a bifat 15 meciuri, atât pentru lusitani, cât și pentru francezi.

Reclamă

De asemenea, este de menționat faptul că și Horațiu Moldovan a fost convocat la echipa națională. Deși a avut o evoluție modestă în poarta Rapidului, în ultima vreme, se pare că acesta a fost preferat de Edi Iordănescu, în detrimentul lui Valentin Cojocaru.

Din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus nu lipsesc jucători precum Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Dennis Man sau Olimpiu Moruțan.

FCSB dă patru jucători la echipa națională, anume Deian Sorescu, Darius Olaru, Octavian Popescu și Adrian Șut, în timp ce CFR Cluj are trei jucători convocați, Cristi Manea, Mario Camora și Andrei Burcă.

Reclamă 4 / 0/3

De la Farul, liderul la zi din Liga 1, Edi Iordănescu i-a convocat pe Tudor Băluță și Denis Alibec.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus. Edi Iordănescu a decis să cheme doi debutanţi. Este vorba de Adrian Şut şi de Alexandru Dobre. Andorra – România este primul meci din preliminariile EURO 2024 şi va fi pe 25 septembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Selecționerul Edi Iordănescu a convocat un lot format din 26 de jucători pentru aceste prime jocuri din drumul spre EURO 2024.

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și