Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu anunță un meci pe viață și pe moarte cu Ungaria U21. "Este o încărcătură foarte mare, avem echipa mai valoroasă!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 13:18

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Adi Mutu anunță un meci pe viață și pe moarte cu Ungaria U21. "Este o încărcătură foarte mare, avem echipa mai valoroasă!"

SportPictures / Cristi Stavri/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu a vorbit înaintea meciului dintre România U21 şi Ungaria U21 de la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia

Adrian Mutu este convins că va fi show pe Bozsik Arena, din Budapesta, la meciul dintre România U21 şi Ungaria U21. "Briliantul" spune că micii tricolori sunt mai valoroşi decât adversarii din meciul care va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, înainte de România U21 – Ungaria U21: "Echipa României este mai valoroasă"

"Încărcătură foarte mare. Bineînțeles că diferită din punct de vedere al jucătorului și cea de acum a antrenorului. Derby-ul rămâne derby pentru noi, așa îl vedem. Un meci foarte greu. Sunt sigur că Ungaria va juca cu multă ambiție, așa cum o să o facem și noi. Sper să câștigăm.

Eu cred că avem o echipă mai valoroasă. Cred în echipa mea, băieții sunt conștienți de asta. Vă spun și vouă că chiar dacă nu cu mult peste, totuși echipa României este mai valoroasă. Într-adevăr ei au investit mult în infrastructură și în juniori, pe această cale țin să-i felicit pentru toate condițiile pe care ni le-au oferit. Sperăm ca într-o zi să fim și noi la același nivel", a spus selecţionerul, la conferinţa de presă.

Adrian Mutu: "Dacă vom lua cele 3 puncte, vom fi într-o poziție favorabilă pentru a ieși din aceste grupe"

Ungaria îşi joacă ultima şansă de a rămâne în cursa calificării din grupe, după ce a cedat în primul meci cu 3-0 în faţa Germaniei.

"Nu știu cu ce ne-ar ajuta. Doar că pe lângă faptul că aveam un meci deja dificil cu ei, faptul că ei joacă ultima lor șansă îl face și mai dificil. Și pentru noi, suntem conștienți că dacă vom lua cele 3 puncte, vom fi într-o poziție favorabilă pentru a ieși din aceste grupe", a declarat "Briliantul".

Reclamă

Adrian Mutu s-a declarat un fan al fotbalului ofensiv, deşi echipa sa a fost dominată în mare parte în meciul de debut de la turneul final, contra Olandei.

"Totdeauna mi-a plăcut fotbalul ofensiv, asta le-am și implementat băieților. Bineînțeles că a face tot timpul faze de atac foarte bine, implică să ai și un echilibru foarte bun și în apărare", a mai spus selecţionerul României U21.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România U21 - Olanda U21 1-1
  • Naţionala lui Mutu mai joacă în grupe cu Ungaria şi Germania

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și